GarageBand (iOS 1.2): punch in ja punch out eivät ole käytettävissä jamisessiossa

Äänityspainike ei ole käytettävissä toiston aikana jamisessiossa, jolloin punch in ja punch out eivät ole mahdollisia.

Näin voi käydä, jos osallistujalla on Audio Recorder- tai Guitar Amp -raita valittuna. Jos jamisession aikana halutaan suorittaa punch in tai punch out, valitse ohjelmistoinstrumenttiraita.

Lisätietoja

Jos Audio Recorder- tai Guitar Amp -raitoja halutaan äänittää samanaikaisesti useamman osallistujan laitteella, ota bändin johtajan hallinta käyttöön. Paina äänityspainiketta bändin johtajan laitteessa.