OS X Lion: Päivittäminen Mac OS X 10.6:sta ei toimi ohjelmistopohjaisen RAIDin kanssa, ja näkyviin tulee seuraava ilmoitus: Valmisteltaessa asennusta tapahtui virhe. Yritä suorittaa tämä appi uudelleen.

Seuraava ilmoitus tulee näkyviin, jos päivität Mac OS X 10.6 Snow Leopard- tai Mac OS X Server 10.6 ‑järjestelmän Lioniksi ja jos Install Mac OS X Lion (Asenna Mac OS X Lion) ‑appi avataan ohjelmistopohjaisesta RAID-taltiosta:

Valmisteltaessa asennusta tapahtui virhe. Yritä suorittaa tämä appi uudelleen.

Jos Mac OS X 10.6 ‑käynnistyslevy on ohjelmistopohjainen RAID-taltio

Kopioi Asenna Mac OS X Lion -appi Ohjelmat-kansiosta toiselle levylle, joka ei kuulu ohjelmalliseen RAIDiin. Voit käyttää toista sisäistä taltiota (jos saatavilla) tai ulkoista asemaa, kuten USB-muistitikkua. Aloita asennus kaksoisklikkaamalla Install Mac OS X Lion (Asenna Mac OS X Lion) ‑kopiota muusta kuin RAID-taltiosta.

Jos Mac OS X 10.6 ‑käynnistyslevy ei ole ohjelmistopohjainen RAID-taltio

Varmista, että et yritä käyttää Asenna Mac OS X -appia ohjelmallisesta RAID-taltiosta.