OS X Lion: Mac OS X 10.6:sta päivittäminen ei onnistu ohjelmallisen RAID:in avulla, vaan tuottaa seuraavan virheilmoituksen: Asennuksen valmistelussa tapahtui virhe. Yritä suorittaa ohjelma uudelleen.

Kun päivität Mac OS X 10.6 Snow Leopard- tai Mac OS X Server 10.6 -järjestelmän Lioniin, saat seuraavan varoituksen, jos Asenna Mac OS X Lion -ohjelma avataan ohjelmallisesta RAID-taltiosta:

Asennuksen valmistelussa tapahtui virhe. Yritä suorittaa ohjelma uudelleen.

Jos Mac OS X 10.6 -käynnistyslevysi on ohjelmallinen RAID-taltio

Kopioi Asenna Mac OS X Lion -ohjelma Ohjelmat-kansiosta toiselle levylle, joka ei kuulu ohjelmalliseen RAID:iin. Voit käyttää toista sisäistä taltiota (jos sellainen on käytettävissä) tai ulkoista asemaa, esimerkiksi USB-muistitikkua. Aloita asennus kaksoisosoittamalla Asenna Mac OS X Lion -ohjelmaa taltiossa, joka ei ole RAID-taltio.

Jos Mac OS X 10.6 -käynnistyslevy ei ole ohjelmallinen RAID-taltio

Varmista, että et yritä käyttää Asenna Mac OS X -ohjelmaa ohjelmallisesta RAID-taltiosta.