Jos FaceTime ei toimi Macissa

Lue ohjeet siihen, miten toimia, jos et voi kirjautua FaceTimeen, et voi käyttää kameraa tai mikrofonia tai jos yhteys katkeaa.

Jos et pysty kirjautumaan FaceTimeen

Jos kamera tai mikrofoni ei toimi

Seuraavista ratkaisuista saattaa olla apua:

• Lopeta FaceTime ja avaa sitten FaceTime uudelleen.
  • Käynnistä Mac uudelleen (Omenavalikko > Käynnistä uudelleen).
  • Varmista, että FaceTime ei ole auki, ja kokeile sitten, toimiiko kamera jossakin toisessa ohjelmassa, kuten Photo Boothissa. Jos se ei toimi, tiedät, että ongelma ei liity FaceTimeen.
  • Jos Maciin on liitetty useita kameroita tai mikrofoneja, tarkista FaceTimen valikkorivillä oleva Video-valikko ja varmista, että olet valinnut oikean kameran ja mikrofonin.

Jos tarvitset apua yhteyden tai puheluiden laadun kanssa

Ongelmat FaceTime-puhelussa voivat johtua hitaasta tai ruuhkaisesta Wi-Fi-verkosta. Jos saat yhteyteen liittyviä varoitusviestejä tai äänen- tai kuvanlaatu on huono, toimi seuraavasti:

• Varmista, että sinulla ja vastaanottajallasi on nopea Wi-Fi- tai mobiiliyhteys. Wi-Fi-verkon kautta soitettavat FaceTime-puhelut vaativat laajakaistayhteyden.
  • Hae ongelmia, jotka saattavat hidastaa yhteyttäsi, kuten jos joku suoratoistaa sisältöä verkkosi kautta.
  • Jos sinulla kysyttävää internet-yhteytesi nopeudesta, ota yhteyttä internet-palveluntarjoajaasi.

FaceTimen käyttäminen Macissa

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.