Macin kirjautumisikkunan lukitusviestin asettaminen

Voit asettaa muokatun viestin ilmestymään kirjautumisikkunan alaosaan.

Kirjautumisikkuna tulee näyttöön, kun olet kirjautunut ulos käyttäjätililtäsi. Suojaus ja yksityisyys -asetuksistasi riippuen se voi tulla näyttöön myös silloin, kun herätät Macin nukkumistilasta tai kun näytönsäästäjä käynnistyy. Alla olevassa esimerkissä muokattuna lukitusviestinä on ”Welcome to my Mac”.

Lukitusviestin asettaminen

1. Valitse Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset ja sitten Suojaus ja yksityisyys.
  2. Klikkaa lukkoa ja anna ylläpitäjän nimi ja salasana.
  3. Valitse Yleiset-välilehdestä ”Näytä viesti, kun näyttö on lukittu” ja klikkaa sitten Aseta lukitusviesti.
  4. Kirjoita viesti tekstikenttään ja klikkaa sitten OK.

Lisätietoja

• Kirjautumisikkunan viestisi saattaa olla eri kuin se, jonka asetit itse, jos IT-osastosi määritti toiminnon komentoriviltä tai käytti määritysprofiilia.
  • Voit myös määrittää kirjautumisen yhteydessä näytettävän käytäntöbannerin ja näytönsäästäjän viestin, joka näytetään näytönsäästäjässä.