GarageBand (iOS): ei äänisignaalia Apogee Jamin kanssa

Jos käytössä on iOS 4 ja yhdistät Apogee Jamin, GarageBand saattaa näyttää viestin, jossa kehotetaan yhdistämään mikrofoni tai muu äänilaite. Jos painat nauhoituspainiketta, näyttöön voi tulla viesti, jonka mukaan laite ei saa äänisignaalia, ja että nauhoitus ei onnistu.

Ongelma on ratkaistu iOS 5:ssä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.