GarageBand (iOS): äänen ulostuloa ei vaihdeta Apogee Jamin kanssa

Jos käytössä on Apogee Jam ja ulkoiset kaiuttimet tai kuulokkeet yhdistetään kuulokeliitäntään tai poistetaan siitä, ääntä ei toista sisäisen kaiuttimen, ulkoisten kaiuttimien tai kuulokkeiden kautta.

Voit ratkaista ongelman käynnistämällä laitteen uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.