GarageBand (iOS): mikrofonia ei tunnisteta iPod touchissa (3. sukupolvi)

Jos Garageband (iOS) on käynnissä ja laitteeseen yhdistetään mikrofoni (esimerkiksi iPhone-stereokuulokkeet, Apple-kuulokkeet kaukosäätimellä ja mikrofonilla, IK Multimedia iRig tai Blue Mikey), mikrofonia ei ehkä tunnisteta. Näin käy iPod touchin (3. sukupolvi) kanssa.

Voit ratkaista ongelman painamalla Koti-painiketta. Avaa sitten ohjelma uudelleen napauttamalla GarageBand-symbolia.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.