GarageBandin iOS-versio ja Logic Remote: Tulokset ovat odottamattomia, kun kosketusinstrumentteja soitetaan tai muita toimintoja suoritetaan

Kun soitat kosketusinstrumentteja tai käytät näppäinkomentoja, suoritettava toiminto voi olla odottamaton:

• ohjelma vaihtuu
  • moniajopalkki avautuu
  • Ohjauskeskus avautuu
  • Koti-valikko avautuu
  • odottamaton toiminto suoritetaan sormea nostettaessa, mutta ei sillä napautettaessa.

Näin voi käydä, jos moniajon eleet (vain iPadissa) tai pääsy Ohjauskeskukseen ohjelmista on päällä. Kyseiset asetukset ovat oletusarvoisesti päällä:

1. Laita moniajon eleet pois päältä kohdasta Asetukset > Yleiset.
  2. Laita pääsy ohjelmista pois päältä kohdasta Asetukset > Ohjauskeskus.