Jos Mail sulkeutuu odottamatta joitain viestejä luettaessa

Mail voi sammua yllättäen virheilmoituksen näyttämisen jälkeen.

Mail voi sulkeutua, kun luet virheellisesti muotoiltua tai vaurioitunutta sähköpostiviestiä. Tämä ongelma saattaa jatkua, kunnes viestin valinta poistetaan. Voit ratkaista ongelman poistamalla viestin seuraavasti:

1. Avaa Mail ja pidä vaihtonäppäintä heti painettuna siihen saakka, kunnes Mail on käynnistynyt kokonaan. Tällä tavoin Mail avautuu ilman, että mikään viesti tai postilaatikko on valittuna.
  2. Piilota viestien lukuikkuna kokonaan näkyvistä vetämällä tarkasti ohutta erotinpalkkia, joka on viestiluettelon ja lukuikkunan välillä. Vedä palkkia niin kauan, että näet vain viestiluettelon, et ollenkaan viestien lukuikkunaa. Tässä näkymässä voit avata viestejä luettavaksi kaksoisosoittamalla niitä.
  3. Valitse ongelmia aiheuttava viesti osoittamalla sitä kerran. Älä avaa viestiä kaksoisosoittamalla. Paina sitten Delete-näppäintä tai valitse Viesti > Siirrä kohteeseen > Roskakori.