Jos Mail sulkeutuu odottamatta joitain viestejä luettaessa

Mail voi sammua yllättäen virheilmoituksen näyttämisen jälkeen.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Mail voi sulkeutua, kun luet virheellisesti muotoiltua tai vaurioitunutta sähköpostiviestiä. Tämä ongelma saattaa jatkua, kunnes viestin valinta poistetaan. Voit ratkaista ongelman poistamalla viestin seuraavasti:

1. Avaa Mail ja pidä vaihtonäppäintä heti painettuna siihen saakka, kunnes Mail on käynnistynyt kokonaan. Tällä tavoin Mail avautuu ilman, että mikään viesti tai postilaatikko on valittuna.
  2. Piilota viestien lukuikkuna kokonaan näkyvistä vetämällä tarkasti ohutta erotinpalkkia, joka on viestiluettelon ja lukuikkunan välillä. Vedä palkkia niin kauan, että näet vain viestiluettelon, et ollenkaan viestien lukuikkunaa. Tässä näkymässä voit avata viestejä luettavaksi kaksoisklikkaamalla niitä.
  3. Valitse ongelmia aiheuttava viesti klikkaamalla sitä kerran. Älä avaa viestiä kaksoisklikkaamalla. Paina sitten Delete-näppäintä tai valitse Viesti > Siirrä kohteeseen > Roskakori.