Jos Mail sulkeutuu odottamatta joitain viestejä luettaessa

Mail voi odottamatta sulkeutua, kun yrität lukea virheellisesti muotoiltua tai vaurioitunutta sähköpostiviestiä.

Mail voi sulkeutua, kun yrität lukea virheellisesti muotoiltua tai vaurioitunutta sähköpostiviestiä. Tämä ongelma saattaa jatkua, kunnes viestin valinta poistetaan. Voit ratkaista ongelman poistamalla viestin seuraavasti:

1. Pidä vaihtonäppäintä painettuna, kun avaat Mailin. Tällä tavoin Mail avautuu ilman, että mikään viesti tai postilaatikko on valittuna.
  2. Jos Mail avautuu niin, että yhtäkään ikkunaa ei näy, valitse Arkisto > Uusi katseluikkuna.
  3. Piilota viestien lukuikkuna kokonaan näkyvistä vetämällä tarkasti ohutta erotinpalkkia, joka on viestiluettelon ja lukuikkunan välillä. Vedä palkkia niin kauan, että Mail näyttää vain viestiluettelon, ei viestien lukuikkunaa. Tässä näkymässä voit avata viestejä luettavaksi kaksoisklikkaamalla niitä.
  4. Valitse ongelmia aiheuttava viesti klikkaamalla sitä kerran sitä avaamatta. Paina sitten Poista.

Jos Mail sulkeutuu edelleen, kun se avautuu, ota yhteyttä Apple-tukeen.