Applen Thunderbolt Display -näyttö (27-tuumainen): F8-näppäin ei toimi Windowsissa, kun USB-näppäimistö on yhdistetty näyttöön

Kun käytössä on Windows ja USB-näppäimistö, joka on yhdistetty Maciin Applen Thunderbolt Display -näytön (27-tuumainen) USB-portin kautta, F8-näppäin ei toimi Windowsissa, kun yrität hyväksyä käyttöehdot tai käynnistää Windowsin vikasietotilassa.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

F8-näppäin toimii taas, kun USB-näppäimistö yhdistetään suoraan tietokoneen USB-porttiin.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.