Jos et voi varmuuskopioida iCloudiin tai iCloud-varmuuskopiosta palauttaminen epäonnistui

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, kun iPhonen, iPadin tai iPod touchin iCloud-varmuuskopioinnissa tarvitaan apua.

Jos tarvitset apua, kun olet yrittänyt varmuuskopioida iCloudiin tai palauttaa iCloud-varmuuskopiosta, toimi seuraavasti.

Ohjeita laitteen iCloud-varmuuskopiointiin

Seuraavassa on toimintaohjeita, jotka perustuvat koettuun ongelmaan tai saatuun viestiin.

iPhone, jossa näkyy iPhonen varmuuskopiointi epäonnistui -viesti, koska iCloud-tallennustilaa ei ole riittävästi

Jos näet varoituksen, jonka mukaan iCloud-tallennustilaa on liian vähän

Näkyviin tulee viesti, jos tarvitset lisää iCloud-tallennustilaa varmuuskopiointia varten (iOS- tai iPadOS-laitteellasi käytettävissä oleva tallennustila eroaa iCloudissa käytettävissä olevasta tallennustilastasi). Ennen jatkamista sinun on selvitettävä seuraavan varmuuskopion koko ja se, kuinka paljon iCloud-tallennustilaa sinulla on käytettävissä.

Voit etsiä seuraavan varmuuskopion koon seuraavasti:

• iOS 11 tai uudempi ja iPadOS: Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud > Hallitse tallennustilaa > Varmuuskopiot. Napauta käyttämääsi laitetta.
  • iOS 10.3: Valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud > iCloud-tallennustila > Hallitse tallennustilaa. Napauta käyttämääsi laitetta.

Kun olet tarkistanut käytettävissäsi olevan iCloud-tallennustilan määrän, yritä suorittaa varmuuskopiointi toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Hanki lisää iCloud-tallennustilaa.
  2. Pienennä varmuuskopion kokoa.
  3. Poista tarpeettomat tiedot.
  4. Jos nämä toimenpiteet eivät korjaa ongelmaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos näet viestin, jonka mukaan edellistä varmuuskopiota ei voitu suorittaa loppuun

1. Tarkista, että olet muodostanut Wi-Fi-yhteyden.
  2. Varmista, että laite on ajan tasalla.
  3. Yritä varmuuskopioida käyttämällä toista Wi-Fi-verkkoa.
  4. Jos nämä toimenpiteet eivät korjaa ongelmaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Ohjeita iCloud-varmuuskopiosta palauttamiseen

Oletko suorittamassa palautusta iCloud-varmuuskopiosta ensimmäisen kerran? Löydät yksityiskohtaiset ohjeet täältä.

Varmista, että Wi-Fi-yhteys säilyy, koska palautus varmuuskopiosta ei ole mahdollista mobiiliverkon internet-yhteyden kautta. Varmuuskopiosta palauttamiseen tarvittava aika riippuu varmuuskopion koosta ja Wi-Fi-verkon nopeudesta.

Toimi seuraavasti, jos iPhonesta, iPadista tai iPod touchista ei voi muodostaa yhteyttä Wi-Fi-verkkoon

Jos tarvitset edelleen apua, seuraavassa on toimintaohjeita, jotka perustuvat ongelmaan tai saatuun varoitusviestiin.

Jos saat virheilmoituksen, kun suoritat palautusta iCloud-varmuuskopiosta

Jos olet jo yrittänyt palauttaa laitteen, mutta olet saanut virheilmoituksen, toimi seuraavasti:

1. Poista laitteessa olevat tiedot ja ota laite käyttöön uutena laitteena.
  2. Tarkista ohjelmistoversio ja varmista, että se on ajan tasalla.
  3. Varmista, että olet muodostanut Wi-Fi-yhteyden.
  4. Poista laitteessa olevat tiedot ja yritä suorittaa palautus iCloud-varmuuskopiosta uudelleen.
  5. Jos nämä toimenpiteet eivät korjaa ongelmaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos varmuuskopio, jonka haluat palauttaa, ei ilmesty Valitse varmuuskopio -näyttöön

1. Varmista, että sinulla on käytettävissäsi varmuuskopio.
  2. Yritä palauttaa varmuuskopio käyttämällä toista verkkoa.
  3. Jos nämä toimenpiteet eivät korjaa ongelmaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos varmuuskopiosta palauttamisen jälkeen puuttuu tietoja