Jos et pysty varmuuskopioimaan iCloudiin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos tarvitset apua iPhonen, iPadin tai iPod touchin varmuuskopiointiin iCloud-varmuuskopioinnilla.

Jos näet varoituksen, jonka mukaan iCloud-tallennustilaa on liian vähän

Tarkista, kuinka paljon iCloud-tallennustilaa sinulla on käytettävissä, ja tarkista sitten Seuraavan koko -asetus. Ryhdy sitten toimiin iCloudiin tallennettujen tietojen vähentämiseksi tai iCloud-tallennustilasi päivittämiseksi.

iCloud-tallennustilan ja Seuraavan koko -asetuksen tarkistaminen iOS:ssä tai iPadOS:ssä

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Napauta iCloud. Käyttämäsi iCloud-tallennustila näkyy näytön yläosassa. Lisätietoja
  3. Napauta Tallennustilan hallinta.
  4. Napauta Varmuuskopiot ja napauta sitten käyttämääsi laitetta. Seuraavan koko -asetus näkyy Varmuuskopioitu viimeksi- ja Varmuuskopion koko -asetusten välissä.

Seuraavan koko -asetuksen arvon laskeminen voi kestää laitteeltasi muutaman minuutin.

Jos käytettävissä oleva iCloud-tallennustila on vähissä

1. Tee iCloudissa lisää tilaa pienentämällä varmuuskopion kokoa tai poistamalla tiedot, joita et tarvitse.
  2. Hanki lisää iCloud-tallennustilaa.
  3. Jos nämä toimenpiteet eivät korjaa ongelmaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos näet viestin, jonka mukaan edellistä varmuuskopiota ei voitu suorittaa loppuun

1. Tarkista, että olet muodostanut Wi-Fi-yhteyden.
  2. Varmista, että laite on ajan tasalla.
  3. Yritä varmuuskopioida käyttämällä toista Wi-Fi-verkkoa.
  4. Jos nämä toimenpiteet eivät korjaa ongelmaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Jos iCloud-varmuuskopioinnin suorittaminen kestää odotettua pidempään

1. Tarkista, että olet muodostanut Wi-Fi-yhteyden.
  2. Tarkista lähetysnopeus.
  3. Jätä laite kytkettynä virtalähteeseen ja yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon 24 tunnin ajan. Jos varmuuskopio ei ole vieläkään valmis, arkistoi tärkeät tiedot ja ota yhteyttä Apple-tukeen

Jos iCloud-varmuuskopiointi-vaihtoehto näkyy harmaana

1. Tarkista, onko palautus jo käynnissä. Voit luoda uuden varmuuskopion, kun laite on suorittanut palautuksen loppuun.
  2. Tarkista, oletko asentanut profiilin, joka estää iCloud-varmuuskopioinnin toiminnan. Voit tarkistaa asennettujen profiilien luettelon valitsemalla Asetukset > Yleiset > Laitehallinta.

Ohjeita iCloud-varmuuskopiosta palauttamiseen

Jos tarvitset apua iCloud-varmuuskopiosta palauttamiseen, lue, mitä tehdä