Jos Oma kuvavirta ei päivity

Lue, mitä tehdä, jos kuvat eivät näy Omassa kuvavirrassa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Apple TV:ssä.

En näe Oman kuvavirran kuvia iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Macissa tai Apple TV:ssä

Jos Oma kuvavirta on käytössä kaikissa laitteissasi, viimeisen 30 päivän aikana ottamasi kuvat ovat Oma kuvavirta -albumissa, jonka avulla voit katsella niitä ja lisätä niitä kunkin laitteen kirjastoon.* Jos olet luonut Apple ID:si äskettäin, Oma kuvavirta ei ehkä ole käytettävissä. Säilytä kuvasi ja videosi iCloudissa iCloud-kuvien avulla. Lue lisätietoja iCloud-kuvista ja Omasta kuvavirrasta.

Jos et löydä Oman kuvavirran kuvia Kuvat-apista, toimi seuraavasti omien laitteidesi kohdalla:

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Napauta kaikissa laitteissa Asetukset > Wi-Fi. Tarkista, että Wi-Fi on päällä ja internet-yhteys on käytettävissä.
  2. Napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud > Kuvat. Varmista, että Siirrä omaan kuvavirtaan on käytössä. Jos et näe tätä valintaa, ota iCloud-kuvat käyttöön kuvien ja videoiden pitämiseksi iCloudissa.
  3. Sulje Kamera-appi laitteessa, jolla etsimäsi kuva on otettu. (Sisältöä ei lähetetä Omaan kuvavirtaan ennen sitä.)
  4. Tarkista, onko iOS-laitteessa akun varausta alle 20 prosenttia jäljellä. Jos asia on niin, Oma kuvavirta poistaa itsensä väliaikaisesti käytöstä säästääkseen akun käyttöaikaa.

Mac

1. Varmista, että Mac on yhdistetty internetiin
  2. Valitse Macissa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten iCloud. Varmista, että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kaikissa tuetuissa laitteissa.
  3. Avaa Kuvat-appi. Valitse sitten Kuvat > Asetukset. Klikkaa iCloud (tai Kuvavirta).
  4. Varmista, että Oma kuvavirta on valittuna. Jos et näe tätä valintaa, ota iCloud-kuvat käyttöön kuvien ja videoiden pitämiseksi iCloudissa.
  5. Sulje Kamera-appi laitteessa, jolla etsimäsi kuva on otettu. (Sisältöä ei lähetetä Omaan kuvavirtaan ennen sitä.)

Apple TV

1. Valitse Asetukset > Verkko > Wi-Fi ja tarkista, onko Wi-Fi päällä ja internet-yhteys käytettävissä.
  2. Valitse Asetukset > Tilit > iCloud ja tarkista, onko Oma kuvavirta käytössä.
  3. Sulje Kamera-appi laitteessa, jolla etsimäsi kuva on otettu. (Sisältöä ei lähetetä Omaan kuvavirtaan ennen sitä.) Jos et vieläkään näe kaikkia Oma kuvavirta -kuviasi, syynä saattaa olla Apple TV:n tallennustila.

* Sinun pitää kirjautua iCloudiin samalla Apple ID:llä jokaisessa laitteessa, jotta iCloud voi jakaa kuvat ja videot muiden Apple-laitteidesi kanssa.

Oma kuvavirta -albumissa näkyy eri kuvat eri laitteissa

Laitteessasi säilytetään enintään 1 000 kuvaa, vaikka ne olisivat yli 30 päivää vanhoja. Yli 30 päivää vanhat kuvat poistetaan iCloudista, joten laitteissasi ei ehkä ole samoja kuvia riippuen siitä, milloin otit Oman kuvavirran käyttöön. Apple TV:ssä saattaa rajallisen tallennustilan vuoksi näkyä vain uusimmat kuvat.

Jos haluat poistaa vanhat kuvat Omasta kuvavirrasta ja haluat, että laitteissasi on uusimmat kuvat, toimi seuraavasti:

1. Jos Oma kuvavirta -albumissa on kuvia, jotka haluat säilyttää, tallenna ne laitteeseesi. Tallenna sitten kuvistasi ja muista tiedoistasi kopiot.
  2. Poista Oma kuvavirta käytöstä. Toimi seuraavasti:
    • Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Asetukset > [nimesi] > iCloud > Kuvat ja laita Siirrä omaan kuvavirtaan pois päältä.
    • Avaa Kuvat-appi Macissa, jossa on macOS Catalina tai uudempi, ja valitse sitten valikkoriviltä Kuvat > Asetukset. Klikkaa iCloud ja poista Oma kuvavirta käytöstä.
    • Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Tilit > iCloud ja laita Siirrä omaan kuvavirtaan pois päältä.
  3. Vahvista, että haluat poistaa kuvat.
  4. Ota Oma kuvavirta uudelleen käyttöön.
  5. Toista toimenpiteet jokaisessa laitteessasi.

Tuodut kuvat eivät näy Omassa kuvavirrassa

1. Varmista, että iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa on toimiva internet-yhteys.
  2. Tarkista, onko iCloud-kuvat käytössä Kuvat-apissa. Jos iCloud-kuvat on käytössä, muiden laitteiden Oman kuvavirran kuvat eivät näy laitteessasi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.