Ohjeita ja apua Oman kuvavirran käyttöön

Etsi ongelmasi alta ja yritä ratkaista se ohjeiden mukaisesti.

En näe Oman kuvavirran kuvia iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Apple TV:ssä

Jos Oma kuvavirta* on käytössä kaikissa laitteissasi, viimeisen 30 päivän aikana ottamasi kuvat ovat Oma kuvavirta -albumissa, jonka avulla voit katsella niitä ja lisätä niitä kunkin laitteen kirjastoon.**

Jos et löydä Oman kuvavirran kuvia Kuvat-apista, toimi seuraavasti omien laitteidesi kohdalla:

iPhone, iPad tai iPod

1. Napauta kaikissa laitteissa Asetukset > Wi-Fi. Tarkista, että Wi-Fi on päällä ja internet-yhteys käytettävissä.
  2. Jos käytössäsi on iOS 10.3 tai uudempi, napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud > Kuvat. Napauta vanhemmissa iOS-versioissa Asetukset > iCloud > Kuvat.
  3. Katso, onko Oma kuvavirta käytössä kaikissa laitteissasi. Jos ominaisuus on käytössä, poista se käytöstä ja napauta Poista. Ota sitten Oma kuvavirta takaisin käyttöön.
  4. Sulje Kamera-appi laitteessa, jossa etsimäsi kuva on otettu. (Sisältöä ei lähetetä Omaan kuvavirtaan ennen sitä.)
  5. Tarkista, onko iOS-laitteessa akun varausta alle 20 prosenttia jäljellä. Jos asia on niin, Oma kuvavirta poistaa itsensä väliaikaisesti käytöstä säästääkseen akun käyttöaikaa.

Apple TV

1. Valitse Asetukset > Verkko > Wi-Fi ja tarkista, onko Wi-Fi päällä ja internet-yhteys käytettävissä.
  2. Valitse Asetukset > Tilit > iCloud ja tarkista, onko Oma kuvavirta käytössä. Jos on, poista se käytöstä ja valitse Poista. Ota sitten Oma kuvavirta takaisin käyttöön.
  3. Sulje Kamera-appi laitteessa, jossa etsimäsi kuva on otettu. (Sisältöä ei lähetetä Omaan kuvavirtaan ennen sitä.) Jos et vieläkään näe kaikkia Oma kuvavirta -kuviasi, syynä saattaa olla Apple TV:n tallennustila.

* Jos olet luonut Apple ID:si äskettäin, oma kuvavirta ei ehkä ole käytettävissä. Säilytä kuvasi ja videosi iCloudissa iCloud-kuvakirjaston avulla.
** Sinun pitää kirjautua iCloudiin samalla Apple ID:llä jokaisessa laitteessa, jotta iCloud voi jakaa kuvat ja videot muiden Apple-laitteidesi kanssa.

Oma kuvavirta -albumissa näkyy eri kuvat eri laitteissa

Laitteessasi säilytetään enintään 1 000 kuvaa, vaikka ne olisivat yli 30 päivää vanhoja. Yli 30 päivää vanhat kuvat poistetaan iCloudista, joten laitteissasi ei ehkä ole samoja kuvia riippuen siitä, milloin otit Oman kuvavirran käyttöön. Apple TV:ssä saattaa rajallisen tallennustilan vuoksi näkyä vain uusimmat kuvat.

Jos haluat poistaa vanhat kuvat Omasta kuvavirrasta ja haluat, että laitteissasi on uusimmat kuvat, toimi seuraavasti:

1. Jos Oma kuvavirta -albumissa on kuvia, jotka haluat säilyttää, tallenna ne laitteeseesi. Varmuuskopioi sitten kuvasi ja muut tietosi.
  2. Poista laitteessasi Oma kuvavirta käytöstä. Toimi seuraavasti:
    • iOS-laite, jossa on iOS 10.3 tai uudempi: Napauta Asetukset > [nimesi] > iCloud > Kuvat ja poista Oma kuvavirta käytöstä. Vanhemmat iOS-versiot: Napauta Asetukset > iCloud > Kuvat ja poista Oma kuvavirta käytöstä.
    • Apple TV: Valitse Asetukset > Tilit > iCloud ja poista Oma kuvavirta käytöstä.
  3. Vahvista, että haluat poistaa kuvat.
  4. Ota Oma kuvavirta takaisin käyttöön. (Tällöin iCloud lähettää tallennetut kuvasi laitteeseesi.)
  5. Toista toimenpiteet jokaisessa laitteessasi.

Oma kuvavirta -albumissa ei näy yhtään kuvaa

Jos olet ottanut iCloud-kuvakirjaston käyttöön, muista laitteista peräisin olevat Oma kuvavirta -kuvat ovat Kaikki kuvat -albumissa. Jos et ole ottanut iCloud-kuvakirjastoa käyttöön, eikä Oma kuvavirta -albumissa näy kuvia, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että Macissasi on toimiva internet-yhteys. Jos internet-yhteyttä ei ole, Omaan kuvavirtaan tehdyt muutokset eivät näy Kuvat-ohjelmassa.
  2. Valitse Macissa Järjestelmäasetukset > iCloud. Varmista, että käytät samaa Apple ID:tä kuin muissa tuetuissa laitteissasi.
  3. Avaa Kuvat. Valitse sitten Asetukset > iCloud (tai Kuvavirta).
  4. Varmista, että Oma kuvavirta on valittuna.

Kuvia on tuotu, mutta ne eivät näy Omassa kuvavirrassa, vaikka palvelu on käytössä

1. Varmista, että Macissasi on toimiva internet-yhteys.
  2. Tarkista, onko iCloud-kuvakirjasto käytössä Kuvat-apissa. Jos iCloud-kuvakirjasto on käytössä, muiden laitteiden Oman kuvavirran kuvat näkyvät Kaikki kuvat -kansiossa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.