Tietoja MacBook-, MacBook Pro -ohjelmistopäivityksestä 1.0

MacBook-, MacBook Pro -ohjelmistopäivitys 1.0 mahdollistaa tiedostojärjestelmän journaloinnin MacBook- ja MacBook Pro -tietokoneilla. Joissakin MacBook- ja MacBook Pro -tietokoneissa on toimitettaessa ollut tiedostojärjestelmän journalointi pois käytöstä. Journalointia suositellaan kaikille Macintosh-tietokoneille torjumaan tiedostojen vahingoittumista.

Järjestelmävaatimukset

MacBook-, MacBook Pro -ohjelmistopäivityksen 1.0 asennus edellyttää Mac OS X 10.4.10:tä.

MacBook-, MacBook Pro -ohjelmistopäivitys 1.0 tukee seuraavia tuotteita:

• MacBook (13-tuumainen, keskivuosi 2007)
  • MacBook Pro (2.4/2.2GHz, keskivuosi 2007))

Huomautus: Kun MacBook-, MacBook Pro -ohjelmistopäivitys 1.0 on asennettu, Macintoshin käynnistystaltiolla on käytössäjournalointi.

Tarkista MacBook-, MacBook Pro -ohjelmistopäivityksen 1.0 asennuksen jälkeen kiintolevytaltiot Levytyökalulla. Tarkista kiintolevytaltio seuraamalla tarkasti seuraavia vaiheita:

1. Laita tietokoneen mukana tullut Mac OS X -asennuslevy tietokoneeseen ja käynnistä tietokone uudelleen pitäen C-näppäintä painettuna.
  2. Kun tietokone on käynnistynyt levyltä, valitse Levytyökalu Installer-valikosta. (Sinun on valittava ensin kieli.)
    Tärkeää: Älä valitse Jatka Installer-ohjelman ensimmäisessä ruudussa. Jos teet niin, joudut käynnistämään levyltä uudelleen voidaksesi käyttää Levytyökalua.
  3. Avaa Levynkorjaaja-välilehti.
  4. Napsauta kolmiota kiintolevykuvakkeen vasemmalla puolella näyttääksesi kiiintolevytaltioiden ja -osioiden nimet.
  5. Valitse sisäinen kiintolevytaltio. Tämä on yleensä Macintosh HD mutta sisäisellä kiintolevytaltiolla voi olla toinen nimi.
  6. Valitse Korjaa.

Vinkki: On tärkeää käynnistää tietokone Mac OS X -asennus- tai -palautuslevyltä, jotta voit tarkistaa tai korjata käynnistystaltion Levytyökalulla.