Macin näyttöön tulee PowerPC-ohjelmia ei enää tueta -viesti

Yrität avata PowerPC-ohjelman, joka ei ole yhteensopiva käyttämäsi Mac-käyttöjärjestelmän version kanssa.

Jos yrität avata PowerPC-pohjaisen ohjelman, saatat nähdä viestin, jonka mukaan ohjelmaa ei voi avata, koska PowerPC-ohjelmia ei enää tueta. Saatat nähdä myös Finderissa olevan ohjelman kuvakkeen päällä kieltomerkin.

Ota yhteys ohjelman valmistajaan ja pyydä macOS:n nykyisen version kanssa yhteensopivaa versiota.