Mac OS X 10.7: Mac OS X 10.6 Open Directory -palvelimeen ei saada yhteyttä

Mac OS X 10.7 Lion -asiakas ei ehkä saa yhteyttä Mac OS X 10.6 Open Directory -palvelimeen.

Tämä ongelma saattaa esiintyä, jos Lion käyttää todennettua sitomista Mac OS X 10.6 Open Directory -palvelimeen, joka on sidottu myös Active Directoryyn Magic Triangle -ratkaisulla.

Jotta Mac OS X 10.7 -asiakkaat voivat muodostaa yhteyden, älä käytä todennettua sidontaa. Voit myös käyttää alla mainittuja komentoja Pääte-toiminnossa.

Suorita nämä komennot Mac OS X 10.6 Open Directory -pääpalvelimessa ja kopioissa:

Huomautus: Nämä komennot poistavat käytöstä LDAP-palvelimen GSSAPI-todennuksen Mac OS X 10.6 Open Directory -pääpalvelimessa ja kopioissa. Palvelimet käyttävät tämän jälkeen CRAM-MD5-todennusta.

sudo rm /usr/lib/sasl2/openldap/libgssapiv2.2.so sudo rm /usr/lib/sasl2/openldap/libgssapiv2.la

Käynnistä palvelin uudelleen tehtyäsi tämän muutoksen.

Jos haluat palauttaa alkuperäiset asetukset, suorita seuraavat komennot:

cd /usr/lib/sasl2/openldap sudo ln -s ../libgssapiv2.2.so  sudo ln -s ../libgssapiv2.la

Käynnistä palvelin uudelleen tehtyäsi tämän muutoksen.