Ulkoisia käyttäjätilejä ei voi käyttää Mac OS X:n aiempien versioiden kanssa

Ulkoisen tilin avulla OS X Lioniin kirjautuva käyttäjä ei voi käyttää samaa tiliä Mac OS X 10.6:een tai sitä aiempaan käyttöjärjestelmäversioon kirjautumiseen.

Kun käyttäjä on kirjautunut ulkoisella tilillä OS X Lioniin, sillä ei enää voi kirjautua Mac OS X 10.6:een tai sitä aiempaan käyttöjärjestelmäversioon. Tämä on normaalia. Kun käyttäjä on kirjautunut ulkoisella tilillä OS X Lioniin, tilin salasana päivitetään käyttämään uutta SHA-512-hajautusarvoa. Päivityksessä poistetaan salasanan vanha SHA-1-hajautusarvo.