GarageBand (iOS): Ei ääntä tarkkailtaessa ulkoista laitetta

Kun kitaravahvistimessa on otettu käyttöön ulkoisen laitteen tarkkailu, GarageBandin äänen ulostulo saattaa keskeytyä. Näin voi käydä, kun iPadin ääniulostulon asetuksena on käyttöapuasetuksissa monoääni.

Ratkaise ongelma napauttamalla Asetukset > Yleiset > Käyttöapu ja poista sitten monoääni käytöstä.

Vaihtoehtoisesti voit valita asetuksista GarageBand ja poistaa käytöstä kitaravahvistimen ylikuulumissuojan. Ei-toivottavaa kiertoa saattaa kuitenkin esiintyä, kun ylikuulumissuoja on pois päältä.