GarageBandin iOS-versio: Kappaleiden jakaminen iTunesin Windows-version kanssa

Windows näyttää GarageBand-kappaleet kansioina, eikä kyseisiä kansioita voi lisätä iTunesin Windows-versioon.

Ongelma on ratkaistu iTunesin Windows-versio 11.4:ssä ja uudemmissa. Päivitä iTunes uusimpaan versioon.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.