Mac Pro (alkuvuosi 2008): ATI Radeon HD 2600 XT -näytönohjain ja vääristynyt kuva tai ei lainkaan kuvaa

ATI Radeon HD 2600 XT -näytönohjaimen korjauksen laajennusohjelma päättyi 7. joulukuuta 2012.

Jos tietokoneesi kuva on vääristynyt tai sitä ei ole lainkaan, ota yhteyttä Appleen tai vie ongelmallinen tuote Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeeseen selvittääksesi, mitä huolto- ja tukivaihtoehtoja on saatavilla. Jos aiot käydä Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä, tee varaus Genius Bar -palveluun osoitteessa http://www.apple.com/retail/geniusbar/ (käytettävissä vain tietyissä maissa).

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.