Mac Pro (alkuvuosi 2008): ATI Radeon HD 2600 XT -näytönohjain ja vääristynyt kuva tai ei lainkaan kuvaa

ATI Radeon HD 2600 XT -näytönohjaimen korjauksen laajennusohjelma päättyi 7. joulukuuta 2012.

Jos tietokoneesi kuva on vääristynyt tai sitä ei ole lainkaan, ota yhteyttä Appleen tai vie ongelmallinen tuote Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeeseen selvittääksesi, mitä huolto- ja tukivaihtoehtoja on saatavilla. Jos aiot käydä Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä, tee varaus Genius Bar -palveluun osoitteessa http://www.apple.com/retail/geniusbar/ (käytettävissä vain tietyissä maissa).

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.