iOS: Microsoft Exchange Server 2010 SP1 hyväksyy vain kymmenen laitetta tiliä kohden

Microsoft Exchange ActiveSync 14.1:ssä (sisältyy Exchange Server 2010 SP1:een) on kymmenen laitteen raja Exchange-tiliä kohden. Microsoft kutsuu näitä yhteyksiä synkronointisuhteiksi. Jos otat iOS-laitteessa käyttöön tämän rajan ylittävän tilin tai jos tili on otettu käyttöön aiemmin ja Exchange Server päivitetään versioon 2010 SP1, seuraavia ongelmia saattaa esiintyä.

• Sähköpostia, kalenteria tai muistiinpanoja ei voi synkronoida Exchange-tilin kanssa.

• Kun yrität asentaa profiilin, joka ottaa Exchange-tilin käyttöön, profiili ei asennu.

• Kun sähköposteja tarkistetaan toisesta laitteesta, näyttöön tulee viesti "Virhe uuden matkapuhelimen synkronointisuhteen kanssa. Puhelimen synkronointisuhteita on, ja niiden suurin sallittu määrä on 10."

Vähennä tiliin liittyvien laitteiden määrää seuraavasti:

1. Kirjaudu Outlook Web Appiin ja valitse Asetukset > Puhelin > Matkapuhelimet.

2. Poista käyttämättömät synkronointisuhteet, jotta tiliin liittyy enintään kymmenen laitetta.

Exchange Serverin järjestelmänvalvoja voi kasvattaa sallittujen mobiililaitteiden määrää muuttamalla asiakaslaitteiden rajoittamiskäytännön EASMaxDevices-parametriä. Lisätietoja on Microsoftin artikkeleissa, joissa käsitellään asiakaslaitteiden rajoittamiskäytäntöjen ymmärtämistä ja asettamista.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.