Mac Pro (vuoden 2010 puoliväli ja vuoden 2012 puoliväli): Siirtoa ei suoriteta loppuun

Joskus voi näyttää siltä, että siirtoa Mac Prossa (vuoden 2010 puoliväli tai vuoden 2012 puoliväli) ei suoriteta loppuun tai se voi lakata toimimasta, ja verkkoyhteysviesti avautuu.

Näin voi käydä seuraavissa tilanteissa:

• Ethernet-kaapeli irtoaa, kun siirtoa yritetään suorittaa Ethernet-verkkoyhteyden kautta.
  • Langaton verkkoyhteys katkeaa langattoman siirron aikana.
  • Tietokone menee nukkumaan siirron aikana.

Sammuta tietokone pitämällä virtapainiketta painettuna. Käynnistä tietokone uudelleen painamalla virtapainiketta vielä kerran. Jos siirtymisapuri ei käynnisty uudelleen, suorita se myöhemmin, kun käyttöönottoapuri on suoritettu. Käyttöönottoapuri on Ohjelmat/Lisäohjelmat -kansiossa.

Jos suoritat siirtoa langattomassa verkossa, varmista, että langaton yhteys on mahdollisimman hyvä. Näytön oikeassa yläreunassa olevan signaalin voimakkuusmittarin avulla voit ennen tietojen siirtoa etsiä sijainnin, jossa lähdetietokone saa voimakkaimman signaalin. Poista myös mahdolliset häiriöiden aiheuttajat. Parhaiten langaton siirtyminen onnistuu 802.11n-verkossa.

Voit estää lähdetietokonetta menemästä nukkumaan siirron aikana seuraavasti:

1. Valitse lähdetietokoneen Omenavalikosta () Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Näytä-valikosta Energiansäästäjä.
  3. Aseta Tietokone nukahtaa -liukusäätimen asetukseksi Ei koskaan.