Kirjautumisikkuna tulee yllättäen näkyviin Macissa

Sinut saatetaan kirjata automaattisesti ulos käyttäjätilistäsi, kun et käytä konetta vähään aikaan. Tämä riippuu kuitenkin Macisi määrityksistä.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Voit määrittää Macin kirjaamaan sinut ulos käyttäjätilistäsi automaattisesti, kun konetta ei käytetä tiettyyn määritettyyn aikaan. Voit ottaa tämän toiminnon käyttöön ja poistaa sen käytöstä järjestelmäasetusten Suojaus ja yksityisyys -paneelissa.

Jos et halua, että sinut kirjataan ulos automaattisesti, toimi seuraavasti:

1. Valitse Omenavalikosta Järjestelmäasetukset.
  2. Klikkaa Järjestelmäasetukset-ikkunassa Suojaus ja yksityisyys -kuvaketta.
  3. Jos ikkunan vasemmassa alakulmassa oleva lukkokuvake on lukittuna, klikkaa sitä. Avaa lukko antamalla ylläpitäjän nimi ja salasana.
  4. Klikkaa Yleiset-välilehteä.
  5. Klikkaa Lisävalinnat-painiketta.
  6. Poista Kirjaudu ulos __ minuutin käyttämättömyyden jälkeen -valintaneliön valinta.