Jos Etsi iPhoneni -appi ei toimi

Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai jos Etsi iPhoneni ei voi paikantaa laitettasi, kokeile seuraavia toimenpiteitä.

Jos käytössä on iOS 13, iPadOS, macOS Catalina tai watchOS 6, Missä on...? -appi yhdistää Etsi iPhoneni ja Etsi ystäväni -toiminnot yhdeksi apiksi. Pääset alkuun määrittämällä Missä on...? -apin asetukset ja ottamalla Etsi [laitteeni] -toiminnon käyttöön.

Ennen kuin aloitat

Jos tarvitset apua laitteesi paikantamisessa, äänen toistamisessa, viestien näyttämisessä tai laitteesi etälukitsemisessa tai -tyhjentämisessä, kokeile näitä ohjeita Etsi iPhoneni -apin käyttöön.

Jos kirjautuminen Etsi iPhoneni -appiin ei onnistu

Yritä kirjautua uudelleen kunkin seuraavan vaiheen jälkeen:

1. Varmista, että kirjaudut sisään iCloudin kanssa käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Siirry iCloud.comiin, kirjaudu sisään ja valitse Etsi iPhone.
  3. Napauta iOS-laitteessa Asetukset > Yleiset > Päivä ja aika. Tarkista sitten päivämäärä ja aika.

Jos olet asettanut iOS-laitteeseesi pääsykoodin, sinua pyydetään kirjautumaan sisään vain ensimmäisellä kerralla, jolloin avaat Etsi iPhoneni -apin. Aseta pääsykoodi avaamalla Asetukset > Touch ID ja pääsykoodi (laitteissa, joissa on Touch ID) tai Asetukset > Pääsykoodi (muissa laitteissa) ja napauttamalla sitten pääsykoodin käyttöönottovaihtoehtoa.

Jos näkyviin tulee Ei rekisteröityjä laitteita -viesti

Jos sinulla on edelleen laitteesi, siirry kohtaan Asetukset > [nimesi] > iCloud ja varmista, että Etsi [laitteeni] on käytössä. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud.

Jos näkyviin tulee Laite ei ole enää paikannettavissa -viesti

Tämä viesti tarkoittaa sitä, että sijaintipalvelut poistettiin käytöstä laitteessasi, kun sen paikantamiseen käytettiin Etsi iPhoneni -appia. Etsi iPhoneni -appi ei pysty paikantamaan laitettasi, mutta viimeinen tiedossa oleva sijainti on näkyvissä 24 tunnin ajan. Voit edelleen Etsi iPhoneni -apin avulla saada laitteen toistamaan ääntä, näyttämään viestin laitteen näytöllä, lukitsemaan laitteen tai tyhjentämään sen.

Laitteen paikantaminen kartalta Etsi iPhoneni -apin avulla ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Laitteen paikantaminen kartalla edellyttää, että alueesta on karttatiedot. Kaikki muut Etsi iPhoneni -ominaisuudet toimivat edelleen.

Jos tarvitset lisää ohjeita, lue ohjeet Etsi iPhoneni –toiminnon käytöstä.