Ohjeita Etsi iPhoneni -apin käyttöön

Jos tarvitset apua kirjautumisessa tai jos Etsi iPhoneni ei voi paikantaa laitettasi, kokeile seuraavia toimenpiteitä.

Ennen kuin aloitat

Päivitä käyttöön uusin iOS-versio ja Etsi iPhoneni –versio. Voit päivittää Etsi iPhoneni -apin napauttamalla App Store ja sitten Päivitykset.

Jos tarvitset apua laitteesi paikantamisessa, äänen toistamisessa, viestin näyttämisessä tai laitteesi etälukitsemisessa tai -tyhjentämisessä, kokeile näitä ohjeita Etsi iPhoneni -apin käyttöön.

Jos kirjautuminen Etsi iPhoneni -appiin ei onnistu

Kokeile kirjautua uudelleen kunkin seuraavan vaiheen jälkeen:

1. Varmista, että kirjaudut sisään iCloudin kanssa käyttämälläsi Apple ID:llä.
  2. Siirry tietokoneella osoitteeseen iCloud.com, kirjaudu sisään ja valitse Etsi iPhoneni.
  3. Napauta iOS-laitteessa Asetukset > Yleiset > Päivämäärä ja aika. Tarkista sitten päivämäärä ja aika.

Jos olet asettanut iOS-laitteessasi pääsykoodin, sinua pyydetään kirjautumaan sisään vain ensimmäisellä kerralla, jolloin avaat Etsi iPhoneni -apin. Aseta pääsykoodi avaamalla Asetukset > Touch ID ja pääsykoodi (laitteissa, joissa on Touch ID) tai Asetukset > Pääsykoodi (muissa laitteissa) ja sitten napauttamalla Ota pääsykoodi käyttöön.

Jos näkyviin tulee Ei rekisteröityjä laitteita -viesti

Jos laite on edelleen hallussasi, valitse Asetukset > [nimesi] > iCloud ja varmista, että Etsi iPhoneni on käytössä. Jos käytössä on iOS 10.2 tai aiempi, valitse Asetukset > iCloud.

Jos näkyviin tulee Laite ei ole enää paikannettavissa -viesti

Tämä viesti tarkoittaa sitä, että sijaintipalvelut poistettiin käytöstä laitteessasi, kun sen paikantamiseen käytettiin Etsi iPhoneni -appia. Etsi iPhoneni -appi ei pysty paikantamaan laitettasi, mutta viimeinen tiedossa oleva sijainti on näkyvissä 24 tunnin ajan. Voit edelleen Etsi iPhoneni -apin avulla saada laitteen toistamaan äänen, näyttämään viestin laitteen näytöllä, lukitsemaan laitteen tai tyhjentämään sen.

Laitteen paikantaminen kartalta Etsi iPhoneni -apin avulla ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Laitteen paikantaminen kartalla edellyttää, että alueesta on karttatiedot. Kaikki muut Etsi iPhoneni -ominaisuudet toimivat edelleen.

Jos tarvitset lisää ohjeita, lue ohjeet Etsi iPhoneni –toiminnon käytöstä. Saat lisätietoja iCloud-tukisivulta.