iTunes ja iCloud: sähköposti, yhteystiedot, kalenterit ja tehtävät eivät synkronoidu tai päivity käytettäessä Microsoft Officen pika-asennusta

Jos käytössä on Microsoft Officen pika-asennusversio, Outlook ei näy valittavissa olevana tietojen synkronointivaihtoehtona iTunesissa tai iCloud-ohjauspaneelissa.

Jos haluat käyttää iTunesia tai iCloud-ohjauspaneelia sähköpostien, yhteystietojen, kalentereiden ja tehtävien pitämiseen ajan tasalla iOS-laitteiden ja Microsoft Outlookin välillä, tietokoneeseen täytyy asentaa Microsoft Outlook 2013:n tai 2010:n täysi versio.

Lue lisä- ja tukitietoja Microsoft Officen pika-asennuksesta. Lue myös, miten Microsoft Officen pika-asennus vaihdetaan Office 2010:n paikalliseen asennukseen

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.