iTunes ja iCloud: sähköposti, yhteystiedot, kalenterit ja tehtävät eivät synkronoidu tai päivity käytettäessä Microsoft Officen pika-asennusta

Jos käytössä on Microsoft Officen pika-asennusversio, Outlook ei näy valittavissa olevana tietojen synkronointivaihtoehtona iTunesissa tai iCloud-ohjauspaneelissa.

Jos haluat käyttää iTunesia tai iCloud-ohjauspaneelia sähköpostien, yhteystietojen, kalentereiden ja tehtävien pitämiseen ajan tasalla iOS-laitteiden ja Microsoft Outlookin välillä, tietokoneeseen täytyy asentaa Microsoft Outlook 2013:n tai 2010:n täysi versio.

Lue lisä- ja tukitietoja Microsoft Officen pika-asennuksesta. Lue myös, miten Microsoft Officen pika-asennus vaihdetaan Office 2010:n paikalliseen asennukseen

Tätä asiakirjaa päivitetään sitä mukaa kuin lisätietoja tulee saataville.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.