iMovie (iOS): Miksi saan viestin, jossa sanotaan, ettei iMovie pääse videoihini ja valokuviini?

Kun iMovie-projektia työstetään, näyttöön saattaa tulla seuraava viesti:

iMovie ei pääse valokuviin tai videoihin

Salli käyttö avaamalla Asetukset, valitsemalla Sijaintipalvelut ja asettamalla iMovie-valitsin päällä-asentoon. Pääset valokuviin ja videoihin seuraavasti:

1. Valitse Asetukset iOS-laitteesta.
  2. Napauta Sijaintipalvelut. (iOS-versiosta riippuen sinun täytyy ehkä valita ensin Yleiset ja sitten Sijaintipalvelut.)
  3. Aseta iMovie-valitsin päällä-asentoon.