Osta elokuvia ja TV-ohjelmia Apple TV -apista

Osta elokuvia ja TV-ohjelmia, lataa ja suoratoista niitä ja katso niitä missä vain Apple TV -apista.

Apple TV -apissa,1 voit ostaa tai vuokrata elokuvia, ostaa TV-ohjelmien jaksoja tai kausia,1 ja tilata Apple TV -kanavia, jotta voit suoratoistaa tai ladata elokuvia tai TV-ohjelmia. Etsi Apple TV -appi iOS-laitteeltasi, Apple TV:stä tai yhteensopivasta äly-TV:stä. Käytä iTunesia Macilla tai Windows-tietokoneella.

Osta ja lataa tai toista suorana

Tarvitset Apple ID:n, jotta voit ostaa jotain Apple TV -apista. Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita. Jos käytät muita Apple-palveluja, kuten iCloudia, kirjaudu sisään Apple TV -appiin samalla Apple ID:llä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sen.

Jos näet latauspainikkeen videon vieressä Apple TV -apissa, voit joko ostaa videon tai se on ladattavissa, koska se kuuluu Apple TV -kanavatilaukseesi.Napauta Lataa-painiketta, niin lataat videon laitteellesi. Sinua ei laskuteta videosta toistamiseen.

Et voi ladata videoita Apple TV:hen tai äly-TV:hen, voit ainoastaan toistaa niitä.

iPhone, iPad tai iPod touch

Avaa Apple TV -appi, napauta Katso nyt -välilehteä. Napauta sitten Elokuvat, TV-ohjelmat,1 tai Lapset, niin näet videot kyseisestä kategoriasta. Voit myös napauttaa Hakua etsiäksesi tiettyä elokuvaa tai TV-ohjelmaa.

Kun haluat ostaa jotain:

1. Napauta elokuvaa tai TV-ohjelmaa.
  2. Napauta ostohintaa ja sitten kohtaa Osta. Jos haluat ostaa TV-ohjelman kauden tai Season Pass -tilauksen, vieritä alas kohtaan Näin katsot ja napauta sitten kohtaa Osta kausia. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään Apple ID:lläsi.
  3. Toistaaksesi videon napauta . Tai napauta Lataa-painiketta, niin lataat videon laitteellesi.

Löydät elokuvasi ja TV-ohjelmasi Kirjasto-välilehdestä.

Apple TV:ssäsi tai äly-TV:ssäsi

Apple TV -appi on sisäänrakennettu Apple TV:hen ja saatavilla yhteensopivissa äly-TV:issä.

Avaa Apple TV -appi ja siirry ruudun yläreunassa olevaan kohtaan Katso nyt, Elokuvat, TV-ohjelmat tai Lapset. Voit myös käyttää Haku-välilehteä etsiäksesi haluamasi.

Kun haluat ostaa jotain:

1. Valitse elokuva tai TV-ohjelma.
  2. Valitse ostopainike, jossa näkyy oston hinta.Jos haluat ostaa TV-ohjelman kauden tai Season Pass -tilauksen, vieritä alas kohtaan Näin katsot ja valitse Osta kausia. Joudut ehkä antamaan Apple ID:si salasanan, jotta osto onnistuu.
  3. Kun haluat katsoa videosi, valitse Toista. Et voi ladata videoita Apple TV:seesi tai äly-TV:seesi.

Löydät elokuvasi ja TV-ohjelmasi, kun menet Kirjasto-välilehteen.

iTunes Macissa tai Windows-tietokoneessa

Avaa iTunes Macillasi tai Windows-tietokoneellasi ja valitse Elokuvat tai TV-ohjelmat1 valikosta ylävasemmassa nurkassa. Klikkaa ikkunan yläosassa Store ja etsi sitten haluamasi nimike tai avainsana.

Kun haluat ostaa jotain:

1. Klikkaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa.
  2. Klikkaa ostopainiketta ostaaksesi koko kauden. Tai klikkaa hintaa jakson vieressä, jos haluat ostaa vain yhden jakson. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään Apple ID:lläsi. Jos haluat ostaa TV-ohjelmien kausia tai tehdä Season Pass -tilauksen, voit tehdä sen tuotteen sivun alareunassa olevilla vaihtoehdoilla.
  3. Voit toistaa videon klikkaamalla toistopainiketta.Tai klikkaa latauspainiketta, niin lataat videon laitteellesi.

Löydät elokuvasi ja TV-ohjelmasi, kun menet kohtaan Elokuvat > Kirjasto tai TV-ohjelmat > Kirjasto.

Joissakin maissa ja alueilla kielenä englantia käytettäessä Movies on Films ja TV Shows on Programmes.

Lisätietojen hankkiminen elokuvasta tai TV-ohjelmasta

Jos haluat lisätietoja julkaisupäivästä, äänen kielivaihtoehdoista, tekstityksistä, arvosteluista tai iTunes Extras -sisällöistä, jotka tulevat videon mukana, tutustu elokuvan tai TV-ohjelman tietosivuun.

• Jos näet merkinnän 4KDolby VisionDolby Atmos tai HDR elokuvan nimen vieressä, voit katsella sitä korkeampilaatuisissa videomuodoissa niitä tukevissa laitteissa.2 Lue lisätietoja 4K:sta, HDR:stä, Dolby Visionista ja Dolby Atmosista.
  • Jos näet merkinnän CC tai SDH videon nimen vieressä, video sisältää kuvailevan tekstityksen tai tekstityksen kuuroille ja heikkokuuloisille. Lue, miten tekstitykset ja äänikielet otetaan käyttöön.
  • Jos näet merkinnän AD videon nimen vieressä, video sisältää äänitulkattua sisältöä. Tämä tarkoittaa sitä, että valinnainen ääniraita kuvailee elokuvan hetkiä ja kohtauksia, joissa ei puhuta. Lue lisätietoja äänitulkatusta sisällöstä.
  • Jos haluat katsoa, kuuluuko elokuvaan lisäosia, kuten poistettuja kohtauksia, trailereita tai kommenttiraitoja, vieritä alas Näin katsot -kohtaan ja etsi iTunes Extras -sisältöä Osta-kohdan alta. Hanki apua iTunes Extras -sisältöihin liittyen.
  • Jos sinulla on Season Pass tai Multi-Pass kaikille nykyisille ja tuleville TV-ohjelman jaksoille, löydät tiedot passista tuotesivun alareunasta. Saat ilmoituksen ja sähköpostin, kun uusi jakso tulee saataville.

Lisätietoja

1. Kaupan käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Ota selvää, mitä voit ostaa iTunes Storesta maassasi tai alueellasi.

2. 4K-, Dolby Vision-, Dolby Atmos- ja HDR-muodot sekä mahdolliset iTunes Extras -sisällöt ovat saatavilla vain HD-elokuvia ostettaessa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.