Elokuvien ja TV-ohjelmien ostaminen Apple TV -apissa

Osta elokuvia ja TV-ohjelmia, lataa tai suoratoista niitä ja katso niitä missä vain Apple TV -apilla.

Ennen ostamista

• Tarvitset Apple ID:n, jotta voit ostaa jotakin Apple TV -apista. Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita. Jos käytät muita Applen palveluita, kuten iCloudia, kirjaudu sisään samalla Apple ID:llä. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sellaisen.
  • Jos näet latauspainike videon vieressä Apple TV -apissa, olet ostanut videon tai se on ladattavissa, koska se kuuluu Apple TV -kanavatilaukseesi. Lataa video laitteellesi napauttamalla latauspainike. Sinua ei laskuteta videosta toistamiseen.

Et voi ladata videoita Apple TV:hen, äly-TV:hen tai suoratoistolaitteisiin, voit ainoastaan suoratoistaa niitä.

Osta ja lataa tai suoratoista

Seuraa alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad tai iPod touch

Avaa Apple TV -appi, napauta Katso nyt -välilehteä ja napauta sitten kategoriaa, kuten Elokuvat, TV-ohjelmat tai Lapset. Tai etsi tiettyä elokuvaa tai TV-ohjelmaa napauttamalla hakua.

Kun haluat ostaa jotakin:

1. Napauta elokuvaa tai TV-ohjelmaa.
  2. Napauta ostopainiketta, jossa näkyy oston hinta, ja napauta sitten Osta. Jos haluat ostaa TV-ohjelman kauden tai kausikortin, vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan ja napauta sitten Osta kausia. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään Apple ID:lläsi.
  3. Toista video napauttamalla .  Tai lataa video laitteellesi napauttamalla latauspainike.

Löydät elokuvasi ja TV-ohjelmasi Kirjasto-välilehdestä.

Mac

Avaa Apple TV -appi ja valitse näytön yläreunasta Katso nyt, Elokuvat, TV-ohjelmat tai Lapset. Tai etsi elokuvaa tai TV-ohjelmaa valitsemalla oikeasta yläkulmasta Haku.

Kun haluat ostaa jotakin:

1. Klikkaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa.
  2. Klikkaa ostopainiketta, jossa näkyy oston hinta, ja klikkaa sitten Osta. Jos haluat ostaa TV-ohjelman kauden tai kausikortin, vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan ja klikkaa sitten Osta kausia. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään Apple ID:lläsi.
  3. Toista video klikkaamalla . Tai lataa video Macillesi klikkaamalla .

Löydät elokuvasi ja TV-ohjelmasi Kirjasto-välilehdeltä.

Apple TV, äly-TV tai suoratoistolaite

Apple TV -appi sisältyy Apple TV:hen ja se on saatavilla yhteensopivissa äly-TV:issä ja suoratoistolaitteissa.

Avaa Apple TV -appi ja valitse näytön yläreunasta Katso nyt, Elokuvat, TV-ohjelmat tai Lapset. Tai etsi elokuvaa tai TV-ohjelmaa valitsemalla Haku.

Kun haluat ostaa jotakin:

1. Valitse elokuva tai TV-ohjelma.
  2. Valitse ostopainike, jossa näkyy oston hinta. Jos haluat ostaa TV-ohjelman kauden tai kausikortin, vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan ja valitse Osta kausia. Joudut ehkä antamaan Apple ID:si salasanan, jotta osto onnistuu.
  3. Voit katsoa videon valitsemalla Toista. Videoita ei voi ladata Apple TV:lle, äly-TV:lle tai suoratoistolaitteelle.

Löydät elokuvasi ja TV-ohjelmasi Kirjasto-välilehdeltä.

iTunes Windows-tietokoneessa

Avaa iTunes Windows-tietokoneessa, valitse Elokuvat tai TV-ohjelmat vasemman yläkulman ponnahdusvalikosta ja klikkaa sitten navigointipalkista Store. Tai etsi elokuvaa tai TV-ohjelmaa valitsemalla Haku.

Kun haluat ostaa jotakin:

1. Klikkaa elokuvaa tai TV-ohjelmaa.
  2. Osta koko kausi klikkaamalla ostopainiketta, jossa näkyy oston hinta. Tai klikkaa hintaa jakson vieressä, jos haluat ostaa vain yhden jakson. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään Apple ID:lläsi. Jos haluat ostaa TV-ohjelmien kausia tai kausikortteja, voit tehdä sen tuotesivun alareunassa olevien vaihtoehtojen avulla.
  3. Toista video klikkaamalla . Tai lataa video tietokoneellesi klikkaamalla .

Löydät elokuvasi ja TV-ohjelmasi kohdasta Elokuvat > Kirjasto tai TV-ohjelmat > Kirjasto.

Lisätietojen hankkiminen elokuvasta tai TV-ohjelmasta

Jos haluat lisätietoja julkaisupäivästä, äänikielistä, tekstityksistä, arvioinneista tai videon mukana tulevista iTunes Extras -sisällöistä, tutustu elokuvan tai TV-ohjelman tietosivuun.

• Jos näet merkinnän 4KDolby VisionDolby Atmos tai HDR elokuvan nimen vieressä, voit katsella sitä korkeampilaatuisissa videomuodoissa niitä tukevissa laitteissa.* Lue lisätietoja 4K:sta, HDR:stä, Dolby Visionista ja Dolby Atmosista.
  • Jos näet merkinnän CC tai SDH videon nimen vieressä, video sisältää kuvailevan tekstityksen tai tekstityksen kuuroille ja heikkokuuloisille. Lue, miten tekstitykset ja äänikielet otetaan käyttöön.
  • Jos näet merkinnän AD videon nimen vieressä, video sisältää äänitulkattua sisältöä. Tämä tarkoittaa sitä, että valinnainen ääniraita kuvailee elokuvan hetkiä ja kohtauksia, joissa ei puhuta. Lue lisätietoja äänitulkatusta sisällöstä.
  • Jos haluat katsoa, sisältääkö elokuva bonusmateriaaleja, kuten poistettuja kohtauksia, trailereita tai kommenttiraitoja, vieritä alas Kuinka katsoa -kohtaan. Etsi sitten Osta-kohdasta Sisältää iTunes Extras -kohteet. Hanki apua iTunes Extras -sisältöihin liittyen.
  • Jos sinulla on kausikortti tai sarjakortti, joka kattaa TV-ohjelman kaikki nykyiset ja tulevat jaksot, löydät kortin tiedot tuotesivun alareunasta. Saat ilmoituksen ja sähköpostiviestin, kun uusi jakso tulee saataville.

* 4K-, Dolby Vision-, Dolby Atmos- ja HDR-muodot sekä mahdolliset iTunes Extras -sisällöt ovat saatavilla vain HD-elokuvia ostettaessa.

Lisätietoja

Joissakin maissa ja joillakin alueilla, kun kielenä on englanti, sanan Movies tilalla saatetaan käyttää sanaa Films ja sanan TV Shows tilalla käyttää sanaa Programmes.

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Ota selvää, mitä voit ostaa iTunes Storesta maassasi tai alueellasi.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.