Jos Mail ei lähetä liitetiedostoja Exchange 2007 EWS -tilillä

Jos Mail ei lähetä viestin liitettä, kun käytät Exchange 2007 EWS -sähköpostitiliä, Exchange-palvelin saattaa rajoittaa liitteiden kokoa.

Pyydä Exchange-ylläpitäjääsi määrittämään viestin suurin sallittu koko Outlook Web App -ohjelmassa (tämä on Microsoftin tukiartikkeli).

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.