Tyhjä CD- tai DVD-levy ei ilmesty Finderiin

Noudata Macissa näitä ohjeita, jos tyhjä optinen levy (esimerkiksi CD-R-, CD-RW- tai DVD-R-levy) ei näy työpöydällä tai Finderissa, kun se on laitettu asemaan.

Kun asemaan laitetaan tyhjä levy, CD:t ja DVD:t -asetukset määrittävät, mitä tapahtuu seuraavaksi. Jos asetuksina on Älä tee mitään, niin Finderissa ei tapahdu mitään.* Muuta asetusta noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja valitse sitten CD:t ja DVD:t.
    Jos Macissa ei ole tai siihen ei ole liitetty optista asemaa, CD:t ja DVD:t -asetukset eivät ole käytettävissä.
  2. Valitse Asetettaessa tyhjä CD-levy- ja Asetettaessa tyhjä DVD-levy -ponnahdusvalikoista mikä tahansa muu toiminto paitsi Älä tee mitään, esimerkiksi Kysy mitä tehdään.
  3. Sulje Järjestelmäasetukset.

* Ohjelmat, kuten iTunes ja Levytyökalu, voivat käyttää levyä, vaikka sitä ei näkyisi työpöydällä tai Finderissa.