Jos Koti-valikon kuvakkeet suurennetaan iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Jos Koti-valikon kuvakkeet näyttävät liian suurilta tai ne on suurennettu täyttämään näyttö, laitteen Zoomaus-toiminto saattaa olla päällä. Lue, miten Zoomaus-toiminto poistetaan käytöstä.

Zoomaus-toiminnon käytöstä poistaminen laitteen Asetukset-valikossa

ios-16-iphone-14-pro-koti-naytto-zoomaus

Jos et pysty avaamaan Asetukset-valikkoa, koska Koti-valikon kuvakkeet on suurennettu, voit loitontaa kaksoisnapauttamalla näyttöä kolmella sormella.

ios-16-iphone-14-pro-asetukset-kayttoapu-zoomaus-pois-paalta

Voit poistaa Zoomaus-toiminnon käytöstä seuraavasti:

1. Valitse Asetukset > Käyttöapu > Zoomaus.

2. Poista zoomaus käytöstä napauttamalla.

Poista Zoomaus-toiminto käytöstä Finderissa tai iTunesissa

Voit poistaa Zoomaus-toiminnon käytöstä myös Finderissa tai iTunesissa:

1. Liitä iPhone, iPad tai iPod touch tietokoneeseen seuraavasti.

2. Avaa Finder-ikkuna Macissa, jossa on macOS Catalina tai uudempi. Jos käytössä on Windows-tietokone tai Mac, jossa on macOS Mojave tai aiempi, avaa iTunes.

3. Valitse laite, kun se näkyy Finderissa tai iTunesissa.

4. Valitse Määritä käyttöapu.

macos-ventura-finder-sijainnit-iphone-valinnat-maarita-kayttoapu
  5. Poista Zoomaus-toiminto käytöstä valintaneliön avulla.

macos-ventura-finder-sijainnit-iphone-valinnat-maarita-kayttoapu-nako-zoomaus
  6. Klikkaa OK.