Jos Koti-valikon kuvakkeet suurennetaan iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Jos Koti-valikon kuvakkeet näyttävät liian suurilta tai ne on suurennettu täyttämään näyttö, laitteen Zoomaus-toiminto saattaa olla käytössä. Lue, miten Zoomaus-toiminto poistetaan käytöstä.

Zoomaus-toiminnon käytöstä poistaminen laitteen Asetukset-valikossa

Suurennetut näytön kuvakkeet

Jos et pysty avaamaan Asetukset-valikkoa, koska Koti-valikon kuvakkeet on suurennettu, voit loitontaa kaksoisnapauttamalla näyttöä kolmella sormella.

Zoomaus-toiminnon poistaminen käytöstä iPhonessa

Jos haluat poistaa Zoomaus-toiminnon käytöstä, valitse Asetukset > Yleiset > Käyttöapu > Zoomaus ja napauta sitten Zoomaus pois päältä.

Zoomaus-toiminnon poistaminen käytöstä iTunesissa

Voit poistaa Zoomaus-toiminnon käytöstä myös iTunesista:

1. Yhdistä iPhone, iPad tai iPod touch tietokoneeseen ja avaa iTunes.
  2. Valitse laite, kun se näkyy iTunesissa.
  3. Valitse laitteen yhteenvetosivulla Määritä käyttöapu.
    Zoomaus-toiminnon poistaminen käytöstä iTunesissa
  4. Poista Zoomaus-toiminto käytöstä valitsemalla Ei kumpikaan.
    Valitse Käyttöapu-kohdassa Ei kumpikaan
  5. Klikkaa OK.

Lisätietoja

Lisätietoja iOS:n käyttöapuominaisuuksista on iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttöoppaassa