Jos Koti-valikon kuvakkeet suurennetaan iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

Jos Koti-valikon kuvakkeet näyttävät liian suurilta tai ne on suurennettu täyttämään näyttö, laitteen Zoomaus-toiminto saattaa olla käytössä. Lue, miten Zoomaus-toiminto poistetaan käytöstä.

Zoomaus-toiminnon käytöstä poistaminen laitteen Asetukset-valikossa

Jos et pysty avaamaan Asetukset-valikkoa, koska Koti-valikon kuvakkeet on suurennettu, voit loitontaa kaksoisnapauttamalla näyttöä kolmella sormella.

Jos haluat poistaa Zoomaus-toiminnon käytöstä, valitse Asetukset > Käyttöapu > Zoomaus ja napauta sitten Zoomaus pois päältä.

Zoomaus-toiminnon käytöstä poistaminen Finderissa tai iTunesissa

Voit poistaa Zoomaus-toiminnon käytöstä myös Finderissa tai iTunesissa:

1. Liitä iPhone, iPad tai iPod touch tietokoneeseen seuraavasti.
  2. Avaa Finder Macissa, jossa on macOS Catalina 10.15. Avaa iTunes Macissa, jossa on macOS 10.14 tai aiempi, tai Windows-tietokoneessa.
  3. Valitse laitteesi, kun se tulee näkyviin Finderissa tai iTunesissa.
  4. Valitse Määritä käyttöapu.
  5. Voit poistaa Zoomaus-toiminnon käytöstä poistamalla Zoomaus-valintaneliön valinnan.
  6. Klikkaa OK.

Lisätietoja

Lisätietoja iOS:n käyttöapuominaisuuksista on iPhonen, iPadin tai iPod touchin käyttöoppaassa