macOS:n asentaminen Time Machine -varmuuskopiolevylle ei onnistu

Jos yrität asentaa macOS:ää Time Machine -varmuuskopiolevylle, saatat saada Ei voida asentaa Time Machinen varmuuskopioille käyttämälle taltiolle -viestin.

macOS:n asentaja on suunniteltu siten, että macOS:ää ei voi asentaa Time Machine -varmuuskopiolevylle. Käynnistyslevy ja varmuuskopiolevy kannattaa säilyttää toisistaan erillään siltä varalta, että käynnistyslevystä tulee käyttökelvoton.

Jos et enää halua käyttää Time Machine -varmuuskopiolevyä varmuuskopioiden säilyttämiseen, voit tyhjentää koko varmuuskopiolevyn tai poistaa levyllä olevat varmuuskopiot toimimalla näiden ohjeiden mukaan. Voit tämän jälkeen asentaa macOS:n levylle.

Kun suoritat nämä toimet, varmuuskopiolevylle tallennetut varmuuskopioidut tiedostot poistetaan. Jos tarvitset nämä tiedot, asenna macOS toiseen asemaan tai kopioi ensin varmuuskopiotiedot toiseen asemaan.

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Time Machine. Laita Time Machine pois päältä tai poista Varmuuskopioi automaattisesti -asetuksen valinta.
  2. Etsi Backups.backupdb-kansio Time Machine -varmuuskopioasemasta. Tämä kansio on yleensä varmuuskopioaseman päätasolla. Voit käyttää Spotlightia apuna kansion etsimisessä.
  3. Siirrä Backups.backupdb-kansio roskakoriin. Anna ylläpitäjän nimi ja salasana, jos järjestelmä pyytää niitä.
  4. Poista Backups.backupdb-kansio tyhjentämällä roskakori.

Voit nyt asentaa macOS:n asemaan. Kun haluat laittaa Time Machinen takaisin päälle, varmista, että käytettävissäsi on toinen asema, johon voit tallentaa varmuuskopiot.