iPod nano (5. sukupolvi): elokuvien, TV-ohjelmien tai muiden videoiden tekstitystä ei näy

iPod nanossa toistettavissa elokuvissa, TV-ohjelmissa tai muissa videoissa ei näy tekstityksiä.

Jos haluat nähdä tekstityksen katsellessasi elokuvia, TV-ohjelmia tai muita videoita, tekstitys on otettava käyttöön iTunesissa, ennen kuin mediasisältö synkronoidaan iPodiin:

Tekstityksen kielten ottaminen käyttöön iTunesissa

1. Avaa iTunes tietokoneessasi.

2. Osoita valikkorivin iTunes-painiketta ja valitse sitten Asetukset.

3. Osoita Toisto-painiketta.

4. Osoita Tekstityksen kieli -kenttää ja valitse haluamasi kieli.

[Valitse kieli]

5. Valitse OK.

6. Synkronoi mediasisältö (elokuvat, TV-ohjelmat ja muut videot) iPod nanoosi.

7. Kun olet synkronoinut sisällön iPodiin, ota tekstitys käyttöön iPodissa (Videot > Asetukset > Tekstitys).

8. Toista mediasisältöä iPodissa.