Laitteissa olevat magneetit saattavat saada Mac-kannettavan menemään nukkumaan

Jos magneetin sisältävä laite laitetaan Mac-kannettavan alle tai sen kämmentuen päälle, tietokone saattaa mennä nukkumaan.

MacBook, MacBook Air tai MacBook Pro saattaa mennä nukkumaan odottamatta, jos magneetti asetetaan tietokoneen alle tai sen kämmentuen päälle. Tilanne saattaa johtua esimerkiksi seuraavista syistä:

• iPhone, iPad tai magneettinen laite on asetettu tietokoneen kämmentuen päälle. iPhonen kaiuttimissa ja useimmissa iPadin koteloissa on magneetteja.

• Apple Watch tai sen magneettinen latauskaapeli on asetettu tietokoneen kämmentuen päälle tai käytät Apple Watchia ja ranteesi on kämmentuen päällä. Joissakin kellojen rannekkeissa on magneetteja.

• Tietokoneita on asetettu päällekkäin. Alemman tietokoneen magneetti saattaa kytkeä päällimmäisen tietokoneen kytkimen päälle. Esimerkiksi jos käynnistät päällimmäisen tietokoneen, se saattaa mennä nukkumaan, ennen kuin se on käynnistynyt kokonaan.

• Tietokone on asetettu magneettisen kohteen päälle.