Jos iPhone pyytää vahvistamaan puhelinnumerosi aktivoinnin yhteydessä Yhdysvalloissa

Kun aktivoit iPhonesi ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa, laite saattaa pyytää puhelinnumeron vahvistamista. Toimi seuraavasti.

Voit tehdä vahvistuksen syöttämällä iPhonen oston yhteydessä käyttämäsi tilin tiedot. Toimi seuraavasti:

1. Varmista, että puhelinnumero on sama kuin se, jota käytit iPhonen oston yhteydessä. Napauta sitten Seuraava.
  2. Syötä postinumero ja henkilötunnuksesi neljä viimeistä merkkiä. Napauta sitten Seuraava.

Jos saat viestin, jonka mukaan syöttämäsi tiedot eivät ole oikein, yritä uudelleen. Jos tarvitset edelleen lisäohjeita, ota yhteyttä Appleen.

Viimeistele seuraavaksi iPhonesi käyttöönotto. Jos haluat käyttää eri puhelinnumeroa, kuten perhesopimuksen numeroa, ota yhteyttä operaattoriisi. Saatat joutua hankkimaan uuden SIM-kortin operaattoristasi ja iPhone-mallistasi riippuen.

Voit tehdä tiliisi muutoksia tilauksen ja prosessin viimeistelyn välisenä aikana. Jos näin on, sinun täytyy ehkä ottaa yhteyttä operaattoriin, jotta voit viimeistellä puhelimesi aktivoinnin.

Jos et tunnista puhelinnumeroa

Jos olet iPhonesi alkuperäinen ostaja etkä tunnista puhelinnumeroa, jonka iPhone pyytää vahvistamaan, ota yhteyttä Apple-tukeen, niin saat lisäohjeita.