Yhteystietojen ja kalenterien synkronointi ei onnistu iTunesin Windows-versiossa

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit määrittää tietoturvaohjelmiston, synkronointihistorian tai muut asetukset siten, että iPhone, iPad tai iPod touch voidaan synkronoida iTunesin Windows-version kanssa.

iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa olevia tietoja voi jakaa tietokoneen kanssa eri tavoilla. Jos yhteystietojen, kalenterien tai muistiinpanojen synkronointi ei onnistu käyttämällä iTunesin Windows-versiota ja USB-yhteyttä, kokeile seuraavia vaihtoehtoja. Jos käytät iCloudia, lue ohjeita iCloud-yhteystietojen tai iCloud-kalenterin käyttöön.

Muistiinpanojen synkronointia ei tueta iTunes 12.2.2:ssa tai uudemmassa tai iOS-laitteissa, joissa on iOS 9 tai uudempi.

Ennen kuin aloitat

Varmista, että synkronointi on otettu käyttöön, etsi puuttuvat tiedot ja ota niistä sitten varmuuskopio.

Varmista, että synkronointi on otettu käyttöön

Voit synkronoida iPhonen, iPadin tai iPod touchin iTunesin kanssa käyttämällä USB-yhteyttä.

Etsi puuttuvat tiedot

Kaikkia kalenteritapahtumia ja yhteystietoja ei välttämättä näy Outlookissa näkymäasetuksista riippuen. Jos joitakin tietoja ei näy, etsi niitä Outlookissa. Muuta näkymäasetuksia tarvittaessa siten että kaikki yhteystiedot ja tapahtumat näkyvät.

Ota varmuuskopio tiedoista

Varmuuskopioi Microsoft Outlook -tietosi ennen kuin yrität ratkaista synkronointiongelman. Office-tukisivustolla on useita artikkeleita, joissa on ohjeita Outlook-tietojen etsimiseen ja varmuuskopiointiin.

Tarkista järjestelmävaatimukset

Varmista seuraavat seikat iTunes-synkronointia varten:

• Käytössäsi on Microsoft Outlook 2003, 2007, 2010 tai 2013.
  • Outlook-tietosi on tallennettu tietokoneellesi Unicode PST -tiedostoon, ei palvelimelle.
  • Käytät Outlook 2010:n tai Outlook 2013:n paikallista asennusta, et pika-asennusversiota. Outlook 2010:ssa ja Outlook 2013:ssa on pika-asennusvaihtoehto, joka ei mahdollista tietojen synkronointia. Lue lisätietoja ja ohjeita pika-asennuksesta. Lue myös, miten voit vaihtaa pika-asennuksesta paikalliseen asennukseen.

Varmista, että ohjelmisto on ajan tasalla

Käytä ohjelmistojen uusimpia versioita:

Ratkaise tietoturvaohjelmistoon liittyvät ongelmat

Tietoturvaohjelmisto saattaa estää iTunesin ja iOS-laitteen kommunikoinnin. Jotkin ohjelmistot saattavat estää iTunesia käyttämästä synkronointitietoja. Lue, miten voit ratkaista iTunesin ja tietoturvaohjelmiston väliset ongelmat.

Nollaa iTunesin synkronointihistoria

Jos osa tiedoistasi synkronoituu, mutta havaitset odottamattomia muutoksia, synkronointihistoria täytyy ehkä nollata. Kun nollaus on suoritettu, voit korvata kaikki tietokoneessa tai iOS-laitteessa olevat yhteys- ja kalenteritiedot oikeilla tiedoilla.

Nollaa synkronointihistoria seuraavasti:

1. Avaa iTunes.
  2. Avaa iTunes-valikkorivi painamalla ctrl+B-näppäinyhdistelmää. Valitse sitten Muokkaa > Asetukset.
  3. Avaa Laitteet-välilehti.
  4. Klikkaa Nollaa synkronointihistoria -painiketta.

Jos kaikki tietokoneellasi olevat tiedot ovat oikein:

1. Valitse iOS-laitteesi iTunesin vasemmasta yläkulmasta ja klikkaa sitten Tiedot.
  2. Vieritä alas Lisäasetukset-kohtaan. Valitse Korvaa iPhonen / iPadin / iPod touchin tiedot -kohdassa Yhteystiedot tai Kalenterit.
  3. Klikkaa Käytä.

Jos kaikki tiedot iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa ovat oikein:

1. Poista yhteys- ja kalenteritiedot Outlookista.
  2. Valitse iOS-laitteesi iTunesin vasemmasta yläkulmasta ja klikkaa sitten Tiedot.
  3. Vieritä alas Lisäasetukset-kohtaan. Varmista Korvaa iPhonen / iPadin / iPod touchin tiedot -kohdassa, että Yhteystiedot ja Kalenterit eivät ole valittuina.
  4. Klikkaa Käytä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: