Outlookin yhteystietojen ja kalenterien synkronointi iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin ei onnistu iTunesin Windows-versiossa

Ohjeita Outlookin yhteystietojen ja kalenterien synkronoimiseksi Windows-tietokoneesta iOS-laitteeseen.

Jos sinulla on synkronointiongelmia, kun käytät iTunesia Windows-tietokoneessa, harkitse iCloudin Windows-version käyttöönottoa. Se on helpoin tapa pitää kaikki yhteystiedot, kalenteritmuistiinpanot ja dokumentit kaikissa laitteissa ajan tasalla. iCloudin avulla voit hallita yhteystietoja, kalentereita ja muistiinpanoja automaattisesti sekä käyttää niitä tarpeen mukaan aikaan ja paikkaan katsomatta. iCloudin avulla voit käyttää yhteystietoja iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, tietokoneella tai iCloud.comissa. Jos synkronoit mieluiten iTunesilla, voit ratkaista ongelman toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Ennen kuin aloitat

Järjestelmävaatimukset

Muistiinpanojen synkronointia USB:n kautta ei tueta iTunes 12.2.2:ssa tai uudemmissa ja iOS 9:ssä tai uudemmissa. Lue lisätietoja muistiinpanojen synkronoinnista Outlookin kanssa iCloudin avulla.

Jos synkronointi ei onnistu

Jos synkronointi iTunesilla epäonnistui tai yhteystietoja ja kalentereita ei synkronoitu odotetulla tavalla, toimi kussakin osassa olevien ohjeiden mukaan:

Nollaa iTunesin synkronointihistoria

1. Avaa iTunes.
  2. Avaa iTunes-valikkorivi painamalla ctrl+B-näppäinyhdistelmää. Valitse sitten Muokkaa > Asetukset.
  3. Avaa Laitteet-välilehti.
  4. Klikkaa Nollaa synkronointihistoria -painiketta.
  5. Yritä synkronoida uudelleen ja katso, ratkaiseeko tämä ongelman.

Suorita iTunes-diagnostiikka

Suorita iPhonen tai iPod touchin synkronointitesti iTunes-diagnostiikalla, kun laite on yhteydessä iTunesiin. Jos testi läpäistään, suorita synkronointi iTunesissa uudelleen. Jos yhteystietoja tai kalentereita ei vieläkään synkronoida odotetulla tavalla, ongelma saattaa johtua Windows-käyttäjätilistä, Outlook-profiilista tai itse tiedoista.

Rajaa ongelma uuden Windows-käyttäjätilin avulla

Voit kirjautua sisään uuden käyttäjätilin tunnistetiedoilla ja tarkistaa, liittyykö laitteen odottamaton toiminta tiettyyn käyttäjään vai onko kyseessä järjestelmänlaajuinen ongelma.

1. Luo uusi käyttäjätili Windows 10:ssäWindows 8:ssa tai Windows 7:ssä.
    Rajaamalla ongelman tällä tavalla voit varmistaa, että suorittamasi toimet soveltuvat ongelman ratkaisemiseen. Jos et halua luoda uutta käyttäjätiliä Windows-järjestelmässä, jatka Käyttäjätiliin liittyvät ongelmat -kohtaan.
  2. Kun olet luonut uuden käyttäjätilin, kirjaudu tälle uudelle käyttäjätilille ja avaa Outlook. Kun Outlook on avautunut, luo paikallinen datatiedosto (PST) ja lisää muutamia yhteyshenkilöitä ja kalentereita Outlookiin.
    Jotkin Outlookin versiot voivat edellyttää alkuperäistä asennuslevyä.
  3. Yhdistä iOS-laite ja yritä synkronoida.

Jos kaikki sisällöt synkronoidaan oikein, ongelma liittyy todennäköisesti siihen käyttäjätiliin, jota yrität synkronoida. Jatka Käyttäjätiliin liittyvät ongelmat -kohtaan.

Jos sisältöä ei synkronoitu odotetulla tavalla, yritä suorittaa iPhonen tai iPod touchin synkronointitesti iTunes-diagnostiikalla, kun laite on yhteydessä iTunesiin. Jos testi läpäistään, synkronoi iTunesilla uudelleen. Jos tietoja ei vieläkään synkronoida uuden käyttäjän kanssa, toimi järjestelmänlaajuisia ongelmia käsittelevässä kohdassa annettujen ohjeiden mukaan.

Käyttäjätiliin liittyvät ongelmat

Voit korjata käyttäjän asetuksiin tai tiedostoihin liittyvän Outlookin synkronointiongelman toimimalla alla olevien ohjeiden mukaan ja yrittämällä synkronoida jokaisen vaiheen jälkeen iTunesilla uudelleen.

Poista käytöstä muun valmistajan Outlook-apuohjelmat

Muiden valmistajien Outlook-laajennukset voivat estää iTunesin ja Outlookin välisen tiedonsiirron. Toimi seuraavissa Microsoftin tukitietokanta-artikkeleissa olevien ohjeiden mukaan ja ota selvää, miten voit poistaa Outlook-laajennukset käytöstä.

Yhdistä sitten iOS-laite ja yritä synkronoida.

Nimeä SyncServices-kansio uudelleen

Synkronointiin liittyviä tietoja sisältävässä SyncServices-kansiossa voi olla puutteellisia jäännöstietoja, jotka voivat estää synkronoinnin. Nimeä kansio uudelleen toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Irrota iPhone, iPad tai iPod touch tietokoneesta.
  2. Käynnistä tietokone uudelleen.
  3. SyncServices-kansio sijaitsee piilotetussa AppData-kansiossa. Paina Windows-näppäintä.
    Jos näppäimistössä ei ole Windows-näppäintä, paina ctrl- ja esc-näppäimiä.
  4. Klikkaa suurennuslasikuvaketta tai hakukenttää. Kirjoita hakukenttään %appdata%.
  5. Valitse hakutuloksista AppData.
  6. Avaa Apple Computer -kansio ja sitten Roaming-kansio.
  7. Anna SyncServices-kansion uudeksi nimeksi SyncServicesOld.
  8. Yhdistä sitten iOS-laite ja yritä synkronoida.

Jos tarvitset lisää apua tietoihin tai Outlookin datatiedoston korjaamiseen liittyviin ongelmiin, käytä tietokoneen sisäistä ohjetta, ota yhteyttä organisaatiosi IT-osastoon tai käy osoitteessa support.microsoft.com.

Korvaa tiedot

Synkronoinnin sijaan voit korvata kaikki iOS-laitteessa olevat yhteys- ja kalenteritiedot Outlook-profiilissasi olevilla tiedoilla.

Varmista ensin, että Outlookin tiedot ovat oikein tietokoneessa olevassa Outlook-profiilissasi. Nollaa sitten synkronointihistoria uudelleen:

1. Avaa iTunes.
  2. Avaa iTunes-valikkorivi painamalla ctrl+B-näppäinyhdistelmää. Valitse sitten Muokkaa > Asetukset.
  3. Avaa Laitteet-välilehti.
  4. Klikkaa Nollaa synkronointihistoria -painiketta.

Noudata sitten seuraavia ohjeita:

1. Valitse iOS-laitteesi iTunesin vasemmasta yläkulmasta ja klikkaa sitten Tiedot.
  2. Vieritä alas Lisäasetukset-kohtaan. Valitse Korvaa iPhonen / iPadin / iPod touchin tiedot -kohdassa Yhteystiedot tai Kalenterit ja klikkaa Käytä.

Järjestelmänlaajuiset ongelmat

Voit korjata järjestelmänlaajuiset Outlookin synkronointiongelmat toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan: Yritä synkronoida jokaisen vaiheen jälkeen iTunesilla uudelleen.

Jos tarvitset edellä mainittuihin Microsoftin resursseihin liittyvää apua, käytä tietokoneen sisäistä ohjetta, ota yhteyttä organisaatiosi IT-osastoon tai käy Microsoft-tuessa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.

Muokattu viimeksi: