Mac Pro (alkuvuosi 2009): Grafiikan vääristyminen Adobe Photoshop CS4:ssä tiettyjen ikkunamääritysten yhteydessä

Mac Pro -tietokoneiden (alkuvuosi 2009) kuvaikkunan harmaan alueen grafiikassa voi olla vääristymiä, jos ikkunan kooksi on määritetty asiakirjaa suurempi koko tai kun siirrytään koko näytön tilaan. Vääristymä esiintyy kuvan ja asiakirjan sisältämän ikkunan rajan välissä, ei kuvassa itsessään. Ongelma saattaa jatkua, jos ikkunan kokoa muutetaan tai ikkunaa siirretään. Näin voi tapahtua myös, kun uusia välilehtiä avataan Photoshop-asiakirjaikkunassa. Näin tapahtuu ensisijaisesti avattaessa suuria .PNG-tiedostoja.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Lataa ja asenna Mac OS X 10.5.7 tai uudempi, niin ongelma ratkeaa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.