Mac Pro (alkuvuosi 2009): Grafiikan vääristyminen Adobe Photoshop CS4:ssä tiettyjen ikkunamääritysten yhteydessä

Mac Pro -tietokoneiden (alkuvuosi 2009) kuvaikkunan harmaan alueen grafiikassa voi olla vääristymiä, jos ikkunan kooksi on määritetty asiakirjaa suurempi koko tai kun siirrytään koko näytön tilaan. Vääristymä esiintyy kuvan ja asiakirjan sisältämän ikkunan rajan välissä, ei kuvassa itsessään. Ongelma saattaa jatkua, jos ikkunan kokoa muutetaan tai ikkunaa siirretään. Näin voi tapahtua myös, kun uusia välilehtiä avataan Photoshop-asiakirjaikkunassa. Näin tapahtuu ensisijaisesti avattaessa suuria .PNG-tiedostoja.

Lataa ja asenna Mac OS X 10.5.7 tai uudempi, niin ongelma ratkeaa.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.