GarageBand '09: Kitaran ääni ei kuulu soittotunneilla

Et välttämättä aina kuule kitarasi ääntä, kun soitat GarageBand '09 -soittotunnilla.

Jos et kuule sähkökitarasi ääntä soittaessasi kitaratunnin mukaan, varmista asianmukainen yhteys tarkastamalla asetukset.

1. Valitse Oppitunti-ikkunan oikeasta yläkulmasta Käyttöönotto.

2. Valitse Oma sisäänmenolaite -valikosta Kitara, jos sähkökitarasi on kytketty tietokoneen sisäiseen linjatuloon. Valitse External Guitar (Ulkoinen kitara), jos kitara on kytketty ulkoiseen ääniliitäntään.

• Huomaa: Jos haluat soittaa oppituntien mukana, kitara on kytkettävä ääniliitännän ensimmäiseen tuloon.

3. Kun olet tarkastanut kitaran tulon, varmista, että Oma sisäänmenolaite -valikossa on valittuna Tarkkailu päällä.