GarageBand '09: Mallit puuttuvat Logic Studion tai Logic Express 8:n asennuksen jälkeen

GarageBand '09 -projektimallit saattavat puuttua, kun olet asentanut Logic Studion tai Logic Express 8:n. GarageBand '09 -mallit saattavat puuttua myös, jos ostit tietokoneen, johon Logic Express 8 oli esiasennettu.

Jos Logic on jo asennettu, ratkaise ongelma asentamalla iLife '09 uudelleen.

Jos Logic-ohjelmaa asennettaessa GarageBand '08:n sisältö sisällytetään osaksi Logic Studiota tai Logic Express 8:aa, asennus korvaa GarageBand '09:n sisällön. Kun asennat Logic-ohjelman, poista asennusohjelmasta valinta GarageBand-sisällöstä.

Jos olet ostanut iLife '09:n erikseen, asenna se uudelleen levyltä.

Jos iLife '09 oli esiasennettu koneelle, asenna se uudelleen koneellesi noudattamalla näitä ohjeita.

1. Työnnä levyasemaan koneen mukana toimitettu Applications Install DVD -levy.
  2. Kaksoisosoita Installed Bundled Software -asennusohjelmaa.
  3. Valitse Muokkaa Install Bundled Applications (Asenna mukana toimitetut ohjelmat) -ikkunasta.
  4. Tuo valinnat näkyviin osoittamalla Bundled Applications (Mukana toimitetut ohjelmat) -ikkunan vasemmalla puolella olevaa lisätietokolmiota.
  5. Poista kaikki valinnat paitsi GarageBand.
  6. Osoita lisätietokolmiota GarageBandin vasemmalla puolella ja sisällytä GarageBandin Additional Instruments and Loops (Lisälaitteet ja silmukat).
  7. Valitse Asenna.