MacBook Pro: Vääristynyt kuva- tai ei kuvaa -ongelmat

NVIDIA GeForce 8600M GT -grafiikkasuorittimen korjauksen laajennusohjelma päättyi 7. joulukuuta 2012. Ohjelmassa tarjottiin laajennettu korjausturva neljän vuoden ajaksi ostopäivästä lukien, eikä sitä todennäköisesti voida myöntää 7.12.2012 jälkeen.

Koskee seuraavia tuotteita:

• MacBook Pro (15- ja 17-tuumaiset mallit, joissa on NVIDIA GeForce 8600M GT -grafiikkasuoritin)
    • MacBook Pro (17-tuumainen, 2,4 GHz)
    • MacBook Pro (15-tuumainen, 2,4/2,2 GHz)
    • MacBook Pro (alkuvuosi 2008)
  • Nämä tietokoneet on valmistettu arviolta toukokuun 2007 ja syyskuun 2008 välillä.

Jos tietokoneesi kuva on vääristynyt tai sitä ei ole lainkaan, ota yhteyttä Appleen tai vie ongelmallinen tuote Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeeseen selvittääksesi, mitä huolto- ja tukivaihtoehtoja on saatavilla. Jos aiot käydä Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä, tee varaus Genius Bar -palveluun osoitteessa http://www.apple.com/retail/geniusbar/ (saatavilla vain joissakin maissa ja alueilla).

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.