MacBook Pro: Vääristynyt kuva- tai ei kuvaa -ongelmat

NVIDIA GeForce 8600M GT -grafiikkasuorittimen korjauksen laajennusohjelma päättyi 7. joulukuuta 2012. Ohjelmassa tarjottiin laajennettu korjausturva neljän vuoden ajaksi ostopäivästä lukien, eikä sitä todennäköisesti voida myöntää 7.12.2012 jälkeen.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

Koskee seuraavia tuotteita:

• MacBook Pro (15- ja 17-tuumaiset mallit, joissa on NVIDIA GeForce 8600M GT -grafiikkasuoritin)
    • MacBook Pro (17-tuumainen, 2,4 GHz)
    • MacBook Pro (15-tuumainen, 2,4/2,2 GHz)
    • MacBook Pro (alkuvuosi 2008)
  • Nämä tietokoneet on valmistettu arviolta toukokuun 2007 ja syyskuun 2008 välillä.

Jos tietokoneesi kuva on vääristynyt tai sitä ei ole lainkaan, ota yhteyttä Appleen tai vie ongelmallinen tuote Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen tai Apple Store -jälleenmyyntiliikkeeseen selvittääksesi, mitä huolto- ja tukivaihtoehtoja on saatavilla. Jos aiot käydä Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä, tee varaus Genius Bar -palveluun osoitteessa http://www.apple.com/retail/geniusbar/ (saatavilla vain joissakin maissa ja alueilla).

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.