Jos iMovien Mac-versiolla tehdyn projektin ääni ei kuulu

Lue ohjeet, jos iMovie-projektisi ääni puuttuu.

Kokeile uudelleen jokaisen toimenpiteen jälkeen

1. Varmista, että Macisi äänilähtöasetukset on määritetty oikein.

2. Jos haluat poistaa kaikkien valittujen leikkeiden mykistyksen ja nollata iMovie-projektisi äänenvoimakkuustasot,select one or more video or audio clips in the timeline of your project. Then, click the volume buttonVolume button at the top, and click Reset.

No alt supplied for Image
  3. Lopeta iMovie ja avaa se uudelleen.

4. Hae mahdollisesti asentamasi kolmannen osapuolen liitännäiset:

• Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon, kirjoita tekstilaatikkoon /Library/QuickTime/ ja klikkaa Siirry. Vedä kolmannen osapuolen liitännäiset työpöydälle. Älä poista Applen valmistamia liitännäisiä.

• Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon, kirjoita tekstilaatikkoon ~/Library/QuickTime/ ja klikkaa Siirry. Vedä kolmannen osapuolen liitännäiset työpöydälle. Jos kansiota ei ole olemassa, tähän kansioon ei ole asennettu liitännäisiä.

5. Tuo alkuperäinen mediasisältö uudelleen projektiin Macista, tiedostopohjaisesta kamerasta tai iOS-laitteesta.

Apple QuickTime -liitännäiset

Nämä liitännäiset ovat Library/QuickTime-kansiossa olevia liitännäisiä, joita ei pidä poistaa:

• AppleAVCIntraCodec.component

• AppleHDVCodec.component

• AppleIntermediateCodec.component

• AppleMPEG2Codec.component

• AppleMXFImport.component

• AppleProResCodec.component

• DVCPROHDCodec.component

• FCP Uncompressed 422.component

• IMXCodec.component

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.