Jos iMovien Mac-versiolla tehdyn projektin ääni ei kuulu

Lue ohjeet, jos iMovie-projektisi ääni puuttuu.

Kokeile uudelleen jokaisen toimenpiteen jälkeen

1. Varmista, että Macisi äänilähtöasetukset on määritetty oikein.
  2. Jos haluat poistaa kaikkien valittujen leikkeiden mykistyksen ja nollata iMovie-projektisi äänenvoimakkuustasot, valitse projektisi aikajanalta yksi tai useampi video- tai äänileike. Klikkaa sitten näytön ylälaidassa Äänenvoimakkuuspainike ja klikkaa Nollaa.
  3. Lopeta iMovie ja avaa se uudelleen.
  4. Hae mahdollisesti asentamasi kolmannen osapuolen liitännäiset:
    • Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon, kirjoita tekstilaatikkoon /Library/QuickTime/ ja klikkaa Siirry. Vedä kolmannen osapuolen liitännäiset työpöydälle. Älä poista Applen valmistamia liitännäisiä.
    • Valitse Finderissa Siirry > Siirry kansioon, kirjoita tekstilaatikkoon ~/Library/QuickTime/ ja klikkaa Siirry. Vedä kolmannen osapuolen liitännäiset työpöydälle. Jos kansiota ei ole olemassa, tähän kansioon ei ole asennettu liitännäisiä.
  5. Tuo alkuperäinen mediasisältö projektiisi uudelleen – Macista, tiedostopohjaisesta kamerasta tai iOS-laitteesta.

Apple QuickTime -liitännäiset

Nämä liitännäiset ovat Library/QuickTime-kansiossa olevia liitännäisiä, joita ei pidä poistaa:

• AppleAVCIntraCodec.component
  • AppleHDVCodec.component
  • AppleIntermediateCodec.component
  • AppleMPEG2Codec.component
  • AppleMXFImport.component
  • AppleProResCodec.component
  • DVCPROHDCodec.component
  • FCP Uncompressed 422.component
  • IMXCodec.component

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.