GarageBand 3: Äänen puuttumisesta varoittava virhe elokuvaa tuotaessa

Kun tuot elokuvia, GarageBand voi joskus näyttää QuickTimen varoitusviestin puuttuvasta äänestä.

"QuickTime-elokuva "movie_name.mov" ei sisällä ääntä, jonka GarageBand voisi toistaa. Elokuva tuodaan ilman ääntä."

Tämä valintaikkuna tarkoittaa, että joko elokuvatiedosto ei sisällä ääniraitaa tai elokuva on MPEG1-tiedosto, jossa ääni on miksattu kuvaraitaan, jolloin sitä ei voi poimia.