GarageBand: Core Audio Plug-in EXS24… ei käytettävissä -virhe kappaletta ladattaessa

Jos sävellät kappaleen GarageBandissa ja yrität avata sen toisen tietokoneen GarageBandissa, saatat saada seuraavan varoituksen: Core Audio Plug-in EXS24… ei käytettävissä.

Näin voi käydä silloin, jos sävellät kappaleen GarageBand 2:ssa ja yrität avata sen GarageBand 1:ssä toisella tietokoneella, koska GarageBand 2:ssa on uusia liitännäisiä, joita ei voi käyttää GarageBand 1:ssä. Syynä voi kuitenkin olla myös se, että kappaleesta on viitteitä Jam Pack -liitännäisiin, joita ei ole asennettu käyttämällesi tietokoneelle.

Sinulla on suurempi vapaus toimia, jos päivität saman GarageBand-version ja asennat samat Jam Packit kaikkiin käyttämiisi tietokoneisiin.