Mac OS X 10.5: Time Machine lopettaa varmuuskopioinnin ulkoiselle levylle

Time Machine saattaa lopettaa varmuuskopioinnin, kun ulkoiselle levylle on varmuuskopioitu noin 10 gigatavua tietoa tai enemmän. Näin voi käydä, kun Time Machine varmuuskopioi tiedostosi ensimmäisen kerran.

Jotkin kovalevyt ovat toimitettaessa Master Boot Record (MBR) -muodossa. Tällaisten levyjen osiotyyppi täytyy vaihtaa tyhjentämällä levy, jotta Time Machine tukee sitä:

Tärkeää: Levyn tyhjentäminen poistaa kaikki siinä olevat tiedostot. Varmista ensin, että sinulla on erillinen varmuuskopio toisessa paikassa, tai luo sellainen.

1. Avaa Levytyökalu.
  2. Valitse varmuuskopiolevyn kuvake ikkunan vasemmasta laidasta. Yleensä siinä on numeerinen kapasiteetti ja se sijaitsee hieman vasemmalle taltiokuvakkeisiin nähden. Jos Osioi-välilehti avautuu, siirry vaiheeseen 3.
  3. Valitse Osioi-välilehti. (Jos ainoastaan Korjaus-, Tyhjennä-, RAID- ja Palauta-välilehdet näkyvät, olet valinnut levyllä olevan taltion itse levyn sijaan. Toista tässä tapauksessa vaihe 2.)
  4. Valitse haluamasi osiomäärä (tai 1)Taltiomalli-ponnahdusvalikosta.
  5. Osoita Valinnat...-painiketta.
  6. Valitse uusi osiomalli:
    • Jos levyä käytetään Time Machinen ja PowerPC-pohjaisen Macin kanssa, käytä Applen osiokartta -osiomallia.
    • Jos levyä käytetään Time Machinen ja Intel-pohjaisen Macin kanssa, käytä GUID-osiomallia.
  7. Osoita OK-painiketta.
  8. Valitse Käytä. Levy tyhjennetään.

Kun ulkoinen kovalevy on osioitu uudelleen, valitse se Time Machine -asetuksista ja käytä sitä varmuuskopiointiin.