Apple Mobile Device -palvelun (AMDS) käynnistäminen uudelleen Windowsissa

Jos iTunesin Windows-versio ei tunnista iPhonea, iPadia tai iPod touchia, AMDS täytyy ehkä käynnistää uudelleen.

AMDS:n uudelleenkäynnistäminen

Saatat saada seuraavan virheviestin, kun liität laitteen tietokoneeseen: "Tätä [laitetta] ei voida käyttää, koska Apple Mobile Device -palvelu ei ole käynnistynyt."

Käynnistä AMDS uudelleen seuraavasti:

1. Sulje iTunes ja irrota iPhone, iPad tai iPod tietokoneesta.
  2. Avaa Suorita-ikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä samanaikaisesti.
  3. Kirjoita services.msc ja valitse OK. Palvelut-konsolin pitäisi avautua.
  4. Osoita hiiren oikealla painikkeella Apple Mobile Device Service ja valitse pikavalikosta Ominaisuudet.

5. Valitse Käynnistystapa-ponnahdusvalikosta Automaattinen.

6. Valitse Pysäytä palvelu.
  7. Kun palvelu on pysäytetty, valitse Käynnistä palvelu.
  8. Valitse OK.
  9. Käynnistä tietokone uudelleen.
  10. Avaa iTunes ja liitä laite.

Lisätietoja

Jos AMDS ei edelleenkään käynnisty tai jos se sulkeutuu odottamatta, syynä voi olla muun valmistajan tietoturvaohjelmisto. Lue, miten voit ratkaista iTunesin ja muun valmistajan tietoturvaohjelmiston väliset ongelmat.

Jos AMDS ei ole ongelman syy, lue, miten voit suorittaa laitteen tunnistusongelmien muiden syiden vianmäärityksen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.