Apple Mobile Device -palvelun (AMDS) käynnistäminen uudelleen Windowsissa

Jos iTunesin Windows-versio ei tunnista iPhonea, iPadia tai iPod touchia, AMDS täytyy ehkä käynnistää uudelleen.

AMDS:n uudelleenkäynnistäminen

Saatat saada seuraavan virheviestin, kun liität laitteen tietokoneeseen: "Tätä [laitetta] ei voida käyttää, koska Apple Mobile Device -palvelu ei ole käynnistynyt."

Käynnistä AMDS uudelleen seuraavasti:

1. Sulje iTunes ja irrota iPhone, iPad tai iPod tietokoneesta.
  2. Avaa Suorita-ikkuna painamalla Windows- ja R-näppäimiä samanaikaisesti.
  3. Kirjoita services.msc ja valitse OK. Palvelut-konsolin pitäisi avautua.
  4. Osoita hiiren oikealla painikkeella Apple Mobile Device Service ja valitse pikavalikosta Ominaisuudet.

5. Valitse Käynnistystapa-ponnahdusvalikosta Automaattinen.

6. Valitse Pysäytä palvelu.
  7. Kun palvelu on pysäytetty, valitse Käynnistä palvelu.
  8. Valitse OK.
  9. Käynnistä tietokone uudelleen.
  10. Avaa iTunes ja liitä laite.

Lisätietoja

Jos AMDS ei edelleenkään käynnisty tai jos se sulkeutuu odottamatta, syynä voi olla muun valmistajan tietoturvaohjelmisto. Lue, miten voit ratkaista iTunesin ja muun valmistajan tietoturvaohjelmiston väliset ongelmat.

Jos AMDS ei ole ongelman syy, lue, miten voit suorittaa laitteen tunnistusongelmien muiden syiden vianmäärityksen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.