Jos Macin sisäiset kaiuttimet eivät toimi

Jos Macin sisäisistä kaiuttimista ei kuulu ääntä, varmista, että macOS on ajan tasalla, ja tarkista asetukset.

Tarkista ääniasetukset

Irrota ensin kaikki kaapelit Macin USB- ja Thunderbolt-porteista sekä 3,5 mm:n ääniportista.

1. Valitse Omenavalikosta  Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Äänet.
  3. Klikkaa Äänilähtö-välilehteä ja valitse sitten sisäiset kaiuttimet. Jos Äänilähtö-ikkunassa ei näy sisäisiä kaiuttimia, ota yhteyttä Apple-tukeen.
  4. Jos Toistovoimakkuus-liukusäädin on asetettu matalalle tasolle, siirrä liukusäädintä oikealle ja testaa kaiuttimien toiminta uudelleen.
  5. Jos Mykistä-valintaneliö on valittuna, poista sen valinta ja testaa kaiuttimien toiminta uudelleen.
  6. Jos et vieläkään kuule ääntä, ota yhteyttä Apple-tukeen.