Windowsin välipalvelinasetusten korjaaminen iTunes Storeen yhdistämistä varten

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä iTunes Storeen iTunesin Windows-versiolla, tarkista Windowsin välityspalvelinasetukset. Yritä sen jälkeen muodostaa yhteys uudelleen.

Tämä artikkeli on arkistoitu eikä Apple enää päivitä sitä.

iTunes käyttää Windowsin välityspalvelinasetuksia käyttääkseen erilaisia Applen palveluita, kuten iTunes Storea. Varmista, että asetukset on määritetty oikein, ja korjaa mahdolliset yhteysongelmat.

1. Sulje iTunes, jos se on auki.
  2. Paina Windows-näppäintä. Jos näppäimistössä ei ole Windows-näppäintä, paina Ctrl- ja Esc-näppäimiä.
  3. Klikkaa suurennuslasin kuvaketta tai hakukenttää.
  4. Kirjoita hakukenttään inetcpl.cpl.
  5. Avaa Ominaisuudet: Internet valitsemalla hakutuloksista inetcpl.cpl.
  6. Avaa Ominaisuudet: Internet -ikkunassa Yhteydet-välilehti.
    Windowsin Ominaisuudet: Internet -ikkuna.
  7. Valitse Lähiverkon asetukset.
  8. Etsi Välityspalvelin-alue. Jos Käytä välityspalvelinta lähiverkossa -kohdan vieressä oleva valintaneliö on valittuna, poista sen valinta.
    Windowsin Lähiverkkoasetukset-ikkuna.
  9. Sulje Lähiverkon asetukset -ikkuna valitsemalla OK.
  10. Sulje Ominaisuudet: Internet -ikkuna valitsemalla OK.
  11. Avaa iTunes ja yritä muodostaa yhteys iTunes Storeen.

Jos ongelma jatkuu, noudata seuraavia vaiheita:

1. Valitse iTunes-ikkunan ylälaidan valikkoriviltä Ohje > Suorita vianmääritys.
  2. Valitse Verkkoyhteystestit-kohdan vieressä oleva valintaneliö, klikkaa Seuraava ja klikkaa sitten Seuraava uudelleen. (Jos valittuna on muita valintaneliöitä, poista niiden valinta.)
  3. Kun testi on suoritettu, klikkaa Seuraava ja vieritä alas iTunes-diagnostiikka valmis -kohdan alla olevan ruudun alaosaan. Jos yhteyden muodostamisyritystestit onnistuvat, mutta et vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä iTunes Storeen, internet-yhteyttä valvova ohjelma saattaa häiritä iTunesia. Lue, miten voit tunnistaa ja poistaa tämän ohjelman.
  4. Poistu diagnostiikkaikkunasta klikkaamalla Sulje.

Lisäohjeet

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.