Mac OS X: Levytyökalun Korjaa levyn oikeudet -viestit, jotka voi turvallisesti ohittaa

Seuraavassa on esimerkkejä viesteistä, joita voi tulla näkyviin Levytyökalun loki-ikkunassa levyn oikeuksien korjauksen yhteydessä.

• Varoitus: SUID-tiedostoa "usr/libexec/load_hdi" on muokattu eikä sitä korjata.

• Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/PrivateFrameworks/DiskManagement.framework/Versions/A/Resources/DiskManagementTool" on muokattu eikä sitä korjata.

• Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/PrivateFrameworks/DesktopServicesPriv.framework/Versions/A/Resources/Locum" on muokattu eikä sitä korjata.

• Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/PrivateFrameworks/Install.framework/Versions/A/Resources/runner" on muokattu eikä sitä korjata.

• Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/PrivateFrameworks/Admin.framework/Versions/A/Resources/readconfig" on muokattu eikä sitä korjata.

• Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/PrivateFrameworks/Admin.framework/Versions/A/Resources/writeconfig" on muokattu eikä sitä korjata.

• Varoitus: SUID-tiedostoa "usr/libexec/authopen" on muokattu eikä sitä korjata.

• Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/CoreServices/Finder.app/Contents/Resources/OwnerGroupTool" on muokattu eikä sitä korjata.

• Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/CoreServices/RemoteManagement/ARDAgent.app/Contents/MacOS/ARDAgent" on muokattu eikä sitä korjata.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Application Support/Apple/ParentalControls/ALRHelperJobs", pitäisi olla drwxrwxr-x , mutta on drwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/iTunes.app/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrw-rw-r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/iTunes.app/Contents/Frameworks/InternetUtilities.bundle/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrw-rw-r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/iTunes.app/Contents/Resources/iTunesHelper.app/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrw-rw-r-- .
  • Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/Filesystems/AppleShare/afpLoad" on muokattu eikä sitä korjata.
  • Varoitus: SUID-tiedostoa "usr/bin/setregion" on muokattu eikä sitä korjata.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Application Support/Apple/ParentalControls/ContentFiltering", pitäisi olla drwxrwxr-x , mutta on drwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Application Support/Apple/ParentalControls", pitäisi olla drwxrwxr-x , mutta on drwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/RawCamera.bundle/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/PrivateFrameworks/Install.framework/Versions/A/Resources/runner" on muokattu eikä sitä korjata.
  • Varoitus: SUID-tiedostoa "System/Library/Printers/IOMs/LPRIOM.plugin/Contents/MacOS/LPRIOMHelper" on muokattu eikä sitä korjata.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iLifeMediaBrowser.framework/Versions/A/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/BlackAndWhiteEffect.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/CubeTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/DissolveTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/DropletTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/FadeThroughBlackTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/FlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r--.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/MosaicFlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/MosaicFlipTransitionSmall.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/PageFlipTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/PushTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/RevealTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/SepiaEffect.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/TwirlTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r--.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/iPhotoAccess.framework/Versions/A/Resources/Plugins/WipeTransition.IAPlugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/DVD.frappliance/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/FRSettings.frappliance/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/FRSources.frappliance/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Movies.frappliance/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Music.frappliance/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Photos.frappliance/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/Podcasts.frappliance/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/CoreServices/Front Row.app/Contents/PlugIns/TV.frappliance/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/BackRow.framework/Versions/A/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTimeComponents.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTimeJava/QuickTimeJava.bundle/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/AppleVAH264HW.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTime3GPP.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTimeFireWireDV.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTimeH264.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTimeIIDCDigitizer.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTimeImporters.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTimeMPEG.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTimeMPEG4.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTimeStreaming.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/QuickTime/QuickTimeVR.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/QuickTime Plugin.plugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/QuickTime Plugin.webplugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/QTKit.framework/Versions/A/Resources/QTKitIBPlugin.ibplugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Spotlight/QuickTime.mdimporter/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Audio/Plug-Ins/HAL/iSightAudio.plugin/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/QuickTime.framework/Versions/A/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/QuickTime Player.app/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/AnnotationInspector.propPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/AudioSettingsInspector.propPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/DataRefInspector.propPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/HintTrackInspector.propPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/NetworkInspector.propPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/SettingsInspector.propPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Applications/QuickTime Player.app/Contents/PlugIns/VisualTrackInspector.propPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTMediaKeys.bundle/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTMime.bundle/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTAdvanced.prefPane/Contents/Resources/QTTransport.bundle/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTPlugIn.prefPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTRegister.prefPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTRegister.prefPane/Contents/Resources/QTAbout.bundle/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTStreaming.prefPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PreferencePanes/QuickTime.prefPane/Contents/Resources/QTUpdate.prefPane/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/A/AppleMobileDeviceHelper.app/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/MobileDevice.framework/Versions/A/AppleMobileSync.app/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Ryhmä eroaa kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/CodeResources", pitäisi olla 80, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on -rw-r--r-- .
  • Ryhmä eroaa kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Info.plist", pitäisi olla 80, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Info.plist", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on -rw-r--r-- .
  • Ryhmä eroaa kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS/JavaPluginCocoa", pitäisi olla 80, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS/JavaPluginCocoa", pitäisi olla -rwxrwxr-x , mutta on -rwxr-xr-x .
  • Ryhmä eroaa kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS", pitäisi olla 80, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/MacOS", pitäisi olla drwxrwxr-x , mutta on drwxr-xr-x .
  • Ryhmä eroaa kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Localizable.strings", pitäisi olla 80, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Localizable.strings", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on -rw-r--r-- .
  • Ryhmä eroaa kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources", pitäisi olla 80, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources", pitäisi olla drwxrwxr-x , mutta on drwxr-xr-x .
  • Ryhmä eroaa kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/version.plist", pitäisi olla 80, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/version.plist", pitäisi olla -rw-rw-r-- , mutta on -rw-r--r-- .
  • Ryhmä eroaa kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents", pitäisi olla 80, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "Library/Internet Plug-Ins/JavaPluginCocoa.bundle/Contents", pitäisi olla drwxrwxr-x , mutta on drwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Components/AudioCodecs.component/Contents/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/PrivateFrameworks/CoreAUC.framework/Versions/A/CodeResources", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/dt.jar", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/jce.jar", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/jconsole.jar", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Classes/management-agent.jar", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on lrw-r--r-- .
  • Käyttäjä eroaa kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib", pitäisi olla 0, mutta on 95.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/dt.jar", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/jce.jar", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/management-agent.jar", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home/lib/security/blacklist", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on lrw-r--r-- ..
  • Käyttäjä eroaa kohteessa "System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Libraries", pitäisi olla 0, mutta on 95.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Home/lib/security/cacerts", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Java/Support/Deploy.bundle/Contents/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on lrw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/dt.jar", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/jce.jar", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/jconsole.jar", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Classes/management-agent.jar", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Käyttäjä eroaa kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib", pitäisi olla 95, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/dt.jar", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on -rw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/jce.jar", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on -rw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/management-agent.jar", pitäisi olla lrwxr-xr-x , mutta on -rw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Home/lib/security/blacklist", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Käyttäjä eroaa kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Libraries", pitäisi olla 95, mutta on 0.
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle", pitäisi olla drwxr-xr-x , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/1.6.0/Resources/JavaPluginCocoa.bundle/Contents/Resources/Java/libdeploy.jnilib", pitäisi olla -rwxr-xr-x , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Home/lib/security/cacerts", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/deploy.jar", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on lrwxr-xr-x .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "System/Library/Frameworks/JavaVM.framework/Versions/A/Resources/Deploy.bundle/Contents/Resources/Java/libdeploy.jnilib", pitäisi olla -rwxr-xr-x , mutta on lrwxr-xr-x .

Seuraavat Mac OS X Serverissä mahdollisesti näkyvät viestit voi myös turvallisesti ohittaa:

• Oikeudet eroavat kohteessa "private/var/db/openldap/openldap-data", pitäisi olla drwxr-xr-x , mutta on drw------- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "private/etc/postfix/master.cf", pitäisi olla -r--r--r-- , mutta on -rw-r--r-- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "usr/share/caldavd/lib/python/dsattributes.pyc", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rw-r----- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "usr/share/caldavd/lib/python/dsquery.pyc", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rw-r----- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdamp.pyc", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rw-r----- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdconf.pyc", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rw-r----- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdmain.pyc", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rw-r----- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "usr/share/caldavd/lib/python/pydirector/pdnetworktwisted.pyc", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rw-r----- .
  • Oikeudet eroavat kohteessa "usr/share/caldavd/lib/python/twisted/web2/filter/gzip.pyc", pitäisi olla -rw-r--r-- , mutta on -rw-r----- .
  • Kaikki viestit, jotka sisältävät sanan "WebObjects".

Nämä viestit voi turvallisesti ohittaa. Myös "ACL löydettiin odottamattomasti kohteessa..." -viestin voi yleensä ohittaa. Nämä viestit voivat tulla näyttöön, jos tiedoston tai hakemiston käyttöoikeuksia muutetaan. Ne ovat aiheellisia, mutta eivät yleensä aiheuta ongelmia.