Jos iPod classicissa tai iPod nanossa (5. sukupolvi tai aiempi) näkyy punainen X-kuvake

Kun liität iPodin tietokoneeseen, iPodin näytössä saattaa näkyä punainen X-kuvake. Lue ohjeet siihen, miten toimia tässä tilanteessa.

iPod, jossa näkyy punainen X

iPod classicin tai iPod nanon (5. sukupolvi tai aiempi) palauttaminen

1. Irrota iPod tietokoneesta.
  2. Varmista, että tietokoneeseen on asennettu iTunesin uusin versio.
  3. Laita iPod levytilaan.
  4. Liitä iPod takaisin tietokoneeseen.
  5. Palauta iPod.

Näin saat apua

Jos et pysty palauttamaan iPodia, sinun on ehkä toimitettava se huoltoon. Lue, miten saat iPodisi korjattua.