GarageBand: Kierron esto on erittäin herkkä joidenkin USB-mikrofonien kanssa

Joidenkin USB-mikrofonien kanssa Kierron esto -toiminto saattaa näyttää varoitusviestejä kierrosta, vaikka kiertoa ei ole.

Näin voi käydä, jos mikrofonissa on sisäinen rajoitus- tai vahvistuksen ohjaustoiminto. Joskus saattaa olla hyödyllistä asettaa Tarkkailu-ponnahdusvalikosta asetukseksi Päällä sen sijaan että asetuksena olisi Päällä kierron estolla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.