Jos lukitusta ei voi poistaa Järjestelmäasetukset-kohdassa

Jos Järjestelmäasetukset ei hyväksy kelvollista ylläpitäjän salasanaa, kun klikkaat lukkoa muutosten tekemiseksi, kokeile seuraavia ratkaisuja.

Mac pyytää sinua antamaan ylläpitäjän tilin käyttäjätunnuksen ja salasanan, kun sen on vahvistettava, että sinulla on oikeudet muutosten tekemiseen. Sinun on esimerkiksi todennettava itsesi ylläpitäjänä, kun klikkaat lukkoa Järjestelmäasetukset-kohdassa, kirjoitat tietyt komennot Päätteeseen tai asetat laiteohjelmiston salasanan.