iPhonen LTE-asetukset

iPhonen mobiilidata-asetukset saattavat vaihdella operaattorin verkon mukaan.

Jos operaattorisi tukee VoLTE:tä

Valitse iPhonessa Asetukset > Mobiiliverkko > Mobiilidatavalinnat ja napauta Ota LTE käyttöön tai valitse Asetukset > Mobiilidata ja napauta Ota LTE käyttöön. Jos operaattorisi tukee VoLTE:tä (Voice over LTE), näet seuraavat asetukset:

ios12-iphone-x-settings-cellular-data-options-enable-lte
  • Pois: laita LTE pois päältä.

• Puhelut ja data: salli äänipuheluiden ja mobiilidatan käyttö LTE:llä.

• Vain data: salli mobiilidatan käyttö mutta älä äänipuheluita LTE:llä.

Jos operaattorisi ei tue VoLTE:tä

Jos GSM-operaattorisi ei tue VoLTE:tä, näet jonkin seuraavista asetuksista:

ios12-iphone-x-settings-voice-data-options-lte
  • LTE tai 4G: salli mobiilidatan käyttö LTE- tai 4G-verkossa (kun käytettävissä).

• 3G: salli mobiilidatan käyttö 3G-verkon kautta (kun käytettävissä).

• 2G: salli mobiilidatan käyttö 2G-verkon kautta (kun käytettävissä).

Matkapuhelinoperaattorista riippuen 4G tarkoittaa joko UMTS- tai LTE-yhteyttä. Jos CDMA-operaattorisi ei tue VoLTE:tä, näet vain Ota LTE käyttöön -asetuksen. Sen avulla voit sallia mobiilidatan käytön LTE-verkossa (kun käytettävissä).

Lue lisätietoja mobiilidataverkoista.